Δουλεμένη η Ρεν, γκολ στο Στρασβούργο

Με Γαλλία ξεκινάμε σήμερα τις προτάσεις μας, με τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1 να βρίσκεται σε εξέλιξη.
Δουλεμένη η Ρεν, γκολ στο Στρασβούργο

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Σάββατο σήμερα κι έχουμε ακόμα δύο αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1. Η αγωνιστική ξεκίνησε χθες το βράδυ με το ζευγάρι Λυών – Ντιζόν και συνεχίζεται σήμερα με δύο ακόμα παιχνίδια στο κουπόνι. Στις 18:00 η Ρεν υποδέχεται τη Μονπελιέ και στις 22:00 το Στρασβούργο φιλοξενεί την ομάδα της Νις. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τις αναμετρήσεις αυτές.

Ρεν – Μονπελιέ

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα της Ρεν στο πρωτάθλημα, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην σαφώς ανώτερη Λιλ. Η Ρεν έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 35’ αν και δέκα λεπτά αργότερα αποκαταστάθηκαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Τελικά στο 75’ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης και πήρε σημαντικό βαθμό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η Μονπελιέ δίνει απόψε το πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα και μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημά της σε αυτό. Η Ρεν είναι δουλεμένη ομάδα και πιστεύω πως έχει τον πρώτο λόγο απόψε για την νίκη. Άσος λοιπόν, στο 2,05.

Στρασβούργο – Νις

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα το Στρασβούργο, καθώς ηττήθηκε από την ομάδα της Λοριάν με 3-1. Το Στρασβούργο κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη παρουσιάστηκε αγνώριστο, υπέπεσε σε λάθη, έδωσε χώρο στη Λοριάν και μοιραία ήρθε η ανατροπή στο σκορ και το τελικό 3-1. Νικηφόρο το ξεκίνημα της Νις στη Ligue 1, καθώς επικράτησε επί της νεοφώτιστης Λανς με 2-1. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς (11’) πίσω στο σκορ, έβγαλε χαρακτήρα, έδειξε υπομονή κι επιμονή και μέχρι το 75’ είχε ανατρέψει στο σκηνικό της αναμέτρησης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Νις ήταν ο Αμίν Γκουιρί που πέτυχε και τα 2 γκολ για την ομάδα του. Η παράδοση στο ζευγάρι δείχνει αριστερά, όμως θεωρώ πως η Νις αδικείται από τις αποδόσεις. Προτιμότερη επιλογή το αμφίσκορο στο 1,90.

Τα προγνωστικά μου

18:00 | Ρεν – Μονπελιέ | 1 | 2,05*

22:00 | Στρασβούργο – Νις | GG | 1,90*

Όλες οι αποδόσεις της Ligue 1 με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει