Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Πρόωρος τελικός

Όλα τα βλέμματα είναι απόψε στραμμένα στη Λισαβόνα για τον μεγάλο προημιτελικό του Champions League.
barcelona bayern

Η μεγαλύτερη αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγεται απόψε στις 22:00 στη Λισαβόνα. Η τυπικά γηπεδούχος Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου σε μία ποδοσφαιρική μονομαχία που αναμένεται να καθηλώσει τους ποδοσφαιρόφιλους. Κακά τα ψέματα, οι ομάδες είναι τόσο μεγάλες, που η αναμέτρηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρόωρος τελικός. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τις δύο ομάδες και τι μπορούμε να κρατήσουμε από την αναμέτρηση.

Μπαρτσελόνα

Αποφασιστικοί ήταν οι μπλαουγκράνα στην φάση των “16” και με συνολικό σκορ 4-2 απέκλεισαν την ομάδα της Νάπολι από τη συνέχεια του θεσμού. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε στη 2η θέση, πίσω από την Ρεάλ και πλέον η κατάκτηση του Champions League είναι ο μεγάλος στόχος για τους Καταλανούς, όμως καλούνται να ξεπεράσουν ένα τεράστιο εμπόδιο, αυτό της Μπάγερν. Η αλήθεια είναι πως μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, η ομάδα του Σετιέν προβλημάτισε με τις εμφανίσεις της, ενώ και το κλίμα μέσα στην ομάδα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Ίσως προβεί σε αλλαγές στο σύστημα και στο αρχικό σχήμα ο Σετιέν για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Στα αγωνιστικά τώρα, προπονήθηκε κανονικά ο Μέσι κι έτσι έληξε ο συναγερμός των τελευταίων ημερών και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί κανονικά από τον προπονητή του. Μοναδικός απών ο τραυματίας Ουμτιτί.

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα από νωρίς κι είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της εδώ κι έναν μήνα, όμως πριν από λίγες μέρες κλήθηκε να δώσει τον επαναληπτικό της φάσης των “16” κόντρα στην Τσέλσι. Ήδη οι Βαυαροί είχαν το προβάδισμα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όμως επικράτησαν άνετα με 4-1 στον επαναληπτικό και πήραν το εισιτήριο για τη Λισαβόνα και την τελική φάση του θεσμού. Ο Λεβαντόφσκι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα κι έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του τόσο στην πορεία προς το πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και πιστεύω πως θα παίξει σημαντικό ρόλο κι απόψε. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η πιο σημαντική απουσία για τους Βαυαρούς είναι ο δεξιός μπακ Παβάρ, με τον Φλικ να έχει την υπόλοιπη ομάδα έτοιμη κι ετοιμοπόλεμη.

Η πρόταση

Παρά την καλή εμφάνιση κόντρα στην Νάπολι, η Μπαρτσελόνα δεν πείθει φέτος με την απόδοσή της. Ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους, δείχνει να μην μπορεί να αντεπεξέλθει. Η Μπάγερν είναι ασταμάτητη και ειδικά σε κάτι τέτοια παιχνίδια παρουσιάζεται απολύτως κυνική. Θεωρώ πως οι Βαυαροί θα πάρουν την νίκη απόψε, οπότε το διπλό θα αποτελέσει την επιλογή μου. Επίσης αξίζει το ρίσκο και το over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με δεδομένο πως αμφότερες οι ομάδες είναι ικανότατες στο επιθετικό κομμάτι.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου | 2 | 1,95*

22:00 | Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου | HT Over 1,5 | 2,27*

Είσοδος στο site για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει