Κουπόνι με Ναγκόγια και Γκάμπα Οσάκα

gamba osaka

Ξεκινάμε από πρωί τις στοιχηματικές μας επιλογές από την Ιαπωνία στην οποία τα πηγαίναμε αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα. Στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου το πρωτάθλημα εξελίσσεται κανονικά με τις Ναγκόγια και Καβασάκι να προσφέρουν στήριξη με τις εμφανίσεις τους. Θα προσεγγίσουμε στοιχηματικά και τις σημερινές τους αναμετρήσεις προσπαθώντας να βρούμε στανταράκια για το κουπόνι μας.

Ναγκόγια – Ουράβα

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ναγκόγια και Ουράβα ξεκινάει η 9η αγωνιστική του Ιαπωνικού πρωταθλήματος και το αποτέλεσμα είναι αρκετά ρευστό. Η Ναγκόγια δεν εντυπωσιάζει με τις εντός έδρας επιδόσεις της φέτος αλλά καταφέρνει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Με νίκη σήμερα θα πλησιάσει εκ νέου την κορυφή επιστρέφοντας στο θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο γήπεδό της από την Κασίβα. Είναι ομάδα που βρίσκει δίχτυα ενώ στα μετόπισθεν διατηρεί την καλύτερη επίδοση με μόλις 5 γκολ παθητικό. Η Ουράβα απειλεί να χαλάσει όλα αυτά τα στατιστικά και δείχνει ικανή να το πράξει με βάση την παρουσία της το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα αλλά η προϊστορία δεν λέει το ίδιο. Θα ρισκάρω στον άσσο όσο και αν δεν εμπνέει μεγάλη σιγουριά. Η απόδοση με τραβάει όμως και δεν θα πω όχι.

Γιοκοχάμα Μαρίνος – Κασίβα

Αν ήθελα να προβλέψω νικητή ανάμεσα σε Γιοκοχάμα Μαρίνος και Κασίβα θα πήγαινα κόντρα στις αποδόσεις και θα ψήφιζα τους φιλοξενούμενους. Είναι σε εξαιρετική φόρμα και σκοράρουν κατά βούληση. Έχουν τύχη στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά οι αποδόσεις άνοιξαν ανάποδα και με φοβίζουν αρκετά. Η Γιοκοχάμα Μαρίνος παρουσιάζεται δυνατή εντός έδρας και στηρίζει πολλά στο γήπεδό τους. Με 5 over στα τελευταία 7 της παιχνίδια είναι πολύ πιθανόν να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Η Κασίβα σκοράρει ανελλιπώς και το ίδιο περιμένω σήμερα. Η προϊστορία δεν είναι και τόσο πολύ μαζί μας αλλά όχι απαγορευτική για να μας επιτρέψει να σκεφτόμαστε ένα ανοικτό και με πολλά γκολ παιχνίδι. Το over 2,5 είναι χαμηλό και σιγουράκι για όσους θέλουν ένα πιο Safe κουπόνι. Για εμένα το over 3,5 έχει αξία και το προσθέτω στο παρολί μου.

Γκάμπα Οσάκα – Γιοκοχάμα

Αδιαφιλονίκητο φαβορί οι γηπεδούχοι που είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση την περίοδο αυτή. Η Γκάμπα Οσάκα έδειξε σημεία χαλαρότητας στον αγώνα του κυπέλλου και το πλήρωσε με αντίπαλο την Οϊτά ωστόσο στο πρωτάθλημα δείχνει τα δόντια της κάθε αγωνιστική. Τρέχει ένα καλό σερί νικών με εξαίρεση το ντέρμπι με την Καβασάκι και ο άσσος δείχνει αρκετά δυνατός. Η Χιροσίμα πάει από το κακό στο χειρότερο στο πρωτάθλημα. Είναι κολλημένη στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και μόνη ηλιαχτίδα αισιοδοξίας η νίκη στον αγώνα κυπέλλου που προηγήθηκε. Δύσκολα θα κλέψει κάτι από αυτό το παιχνίδι και θα ποντάρω στη νίκη της Γκάμπα Οσάκα από ημίχρονο.

Τα προγνωστικά μου

12:00 | Ναγκόγια – Ουράβα | 1 | 2,05* 

13:00 | Γιοκοχάμα Μαρίνος – Κασίβα | over 3,5 | 2,15*

13:00 | Γκάμπα Οσάκα – Γιοκοχάμα | 1 Ημιχ – 1 Τελ | 2,37 *

Κλικ Εδώ για ανταγωνιστικές αποδόσεις!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει