Γκολ βροχή σε Βαλερένγκα και Κιέβο

kievo

Δύο ματσάκια με αρκετά καλές αποδόσεις ξεχωρίζω από το υπόλοιπο κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα. Σε Νορβηγία και Ιταλία βλέπω να ανοίγουν τα παιχνίδια και τα over σε Βαλερένγκα και Κιέβο με απασχολούν θετικά. Θα τα προσθέσω στο παρολί μου σήμερα και θα κάνω ταμείο το βράδυ.

Βαλερένγκα – Μπόντο Γκλιμτ

Ενδιαφέρον ματσάκι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Μπόντο Γκλιμτ έχει στρογγυλοκάτσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα δικαιολογώντας στο έπακρο την ανωτερότητά της μέχρι αυτό το σημείο του πρωταθλήματος. Καταφέρνει και παίρνει το τρίποντο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας χάρη στην επιθετική της δεινότητα. Δεν έχει ακόμα χάσει στο πρωτάθλημα και ελπίζω να μην το κάνει απόψε. Η Βαλερένγκα από την άλλη δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της στο γήπεδο. Με τα 16 τέρματα που έχει σημειώσει δείχνει ικανή να παραβιάσει την εστία της αντιπάλου της και σίγουρα το Over μπορεί να κλείσει οποιοδήποτε παρολί μας. Η προϊστορία είναι μαζί μας καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουμε τις περισσότερες φορές πολλά γκολ.

Κιέβο – Σπέτσια

Η μάχη για την άνοδο στη Serie A συνεχίζεται με τα μπαράζ να κορυφώνονται στη γειτονική Ιταλία. Η Κιέβο ξεπέρασε με επεισοδιακό τρόπο την αντίσταση της Έμπολι και θα αντιμετωπίσει τη Σπέτσια στη συνέχεια της προσπάθειάς της. Η Κιέβο θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς και πρέπει να σκοράρει. Έχει την επιθετική ευχέρεια και περιμένουμε να τη δούμε στο γήπεδο. Η Σπέτσια ξεκουράστηκε περιμένοντας τον αντίπαλό της από την αναμέτρηση Κιέβο – Έμπολι. Είναι η ομάδα που μέσα στη σεζόν με τα 54 τέρματα που πέτυχε έδειξε την ικανότητά της στο επιθετικό κομμάτι. Θέλει να πετύχει ένα τουλάχιστον γκολ για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει. Το over ¨έχει αξία και θα το ρισκάρω.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Βαλερένγκα – Μπόντο Γκλιμτ | Goal & over 2,5 | 1,60* 

22:00 | Κιέβο – Σπέτσια | Over 2,5 | 2,30* 

Κλικ Εδώ για να ακολουθήσεις τα προγνωστικά μου!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει