Πληρώνουν Βασιλεία και Γιούνγκ Μπόις

vasileia

Το απόλυτο των προβλέψεών μας στο χθεσινό κουπόνι και ελπίζω να ακολούθησαν αρκετοί από εσάς. Με 6 σωστές προβλέψεις σε 6 αγώνες στην Ιταλία και τη Νορβηγία πήραμε συνολική απόδοση 25,2 και είμαστε σε θέση να μπούμε δυνατά σε Champions και Europa League που ακολουθούν σε λίγες ημέρες. Στις μπόμπες από τη Σουηδία μας έκανε νερά η Μάλμε που καθάρισε από νωρίς το ματσάκι αλλά πληρωθήκαμε το X της Χέλσινγκμποργκ στο 3,60 εξισορροπώντας την κατάσταση. Με καλή ψυχολογία συνεχίζουμε απόψε με παιχνίδια από το ελβετικό πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται χωρίς εκπλήξεις.

Βασιλεία – Λουκέρνη

Άργησε να συνέλθει η Βασιλεία και αυτό της στοίχησε μία καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι έκαναν μία μεγάλη κοιλιά και έμειναν μακριά από το αγωνιστικό πρόσωπο που μας είχαν συνηθίσει. Βέβαια το τελευταίο διάστημα έτρεξαν ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων ωστόσο η ψαλίδα ήταν μεγάλη για να απειλήσουν την πρωτοπόρο Γιούνγκ Μπόις. Απόψε είναι το φαβορί για τη νίκη με την οποία θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις άσχημες εντυπώσεις της φετινής σεζόν. Η Λουκέρνη προέρχεται από νίκη και θα προσπαθήσει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της κόντρα στη Βασιλεία. Οι φιλοξενούμενοι παρά τη νίκη τους αυτή δεν δείχνουν να πατάνε καλά στα πόδια τους τις τελευταίες αγωνιστικές και δύσκολα θα διεκδικήσουν το αποτέλεσμα. Ο άσσος ανοίγει σε εξαιρετική απόδοση στο διαδίκτυο και περιμένουμε να μας πληρώσει.

Γιούνγκ Μπόις – Σεν Γκάλεν

Πρωταθλήτρια Ελβετίας η Γιούνγκ Μπόις και σίγουρα θα θέλει να πανηγυρίσει με μία ακόμα νίκη το φετινό της επίτευγμα. Έχει ρεκόρ 15-2-0 εντός έδρας και ποντάρουμε στο ότι θα διατηρήσει το αήττητο στο γήπεδό της. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μένει να το αποδείξει με αντίπαλο τη δευτεραθλήτρια Σεν Γκάλεν. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο αλλά θα παίξουν για τη νίκη όπως κάνουν σε όλα τους τα παιχνίδια. Είναι αρκετά επιθετική ομάδα και φαίνεται από τα 78 γκολ στο ενεργητικό της που αποτελούν την καλύτερη επίδοση μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο άσσος δεν μας αφήνει αδιάφορους αλλά σε συνδυασμό με το over 2,5 goal γίνεται ιδιαίτερα ελκυστικός. Με τους πρωταθλητές λοιπόν μέχρι το φινάλε!

Έλφσμποργκ – Σίριους

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική στην Σουηδία και η Έλφσμποργκ υποδέχεται τη Σίριους σε μία από αυτές στην προσπάθειά της να μπει ξανά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να περάσουν στην 3η θέση και να βάλουν βάσεις για κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου αν και νωρίς ακόμα. Είναι πολύ δυνατή ομάδα εντός έδρας και μπορεί να κατακτήσει το τρίποντο. Η Σίριους δεν περιμένουμε να καταθέσει τα όπλα έτσι εύκολα. Υπολογίσιμη αντίπαλος και με καλή προϊστορία κόντρα στην Έλφσμποργκ αλλά ο άσσος σε αποδόσεις κοντά στο 2,00 με προτρέπουν να το ρισκάρω. Ελπίζω να υπάρχει ακόμα ζαλάδα από την 5αρα που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι από τη Μάλμε και να περάσει η επιλογή μας.

Τα προγνωστικά μου

21:30 | Γιούνγκ Μπόις – Σεν Γκάλεν | 1 & Over 2.5 | 2,02* 

21:30 | Βασιλεία – Λουκέρνη | 1 | 2,27* 

21:45 | Έλφσμποργκ – Σίριους | 1 | 2,00*

Κλικ Εδώ για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!! 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει