Δεν τις ευνοεί η παράδοση

Να εξασφαλίσει την παραμονή της θέλει απόψε η Εϊμπάρ, την ώρα που η Μπιλμπάο ελπίζει να βγει στο επόμενο Europa League.
Δεν τις ευνοεί η παράδοση

Έχουμε φτάσει αισίως στην 35η αγωνιστική της ισπανικής La Liga και η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Ακόμα τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με τις ομάδες να παλεύουν για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα όμως η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή ανάμεσα στην Μπιλμπάο και τη Σεβίλλη, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκά εισιτήρια για την ερχόμενη σεζόν.

Εϊμπάρ – Λεγκανές

Δεν τα κατάφερε η Εϊμπάρ κόντρα στη Σεβίλλη και μοιραία ήρθε η ήττα με 1-0. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους γηπεδούχους, που θέλουν να βγάλουν αντίδραση απόψε, καθώς με νίκη, εξασφαλίζουν ουσιαστικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Σίγουρα ακολουθούν και ακόμα πιο εύκολα ματς, θεωρητικά πάντα, όμως καλό θα ήταν να το σιγουρέψουν από απόψε για να μην τρέχουν μέχρι το τέλος. Η Λεγκανές κέρδισε την Εσπανιόλ, έχει φτάσει στους 28 βαθμούς και διατηρεί ακόμα ελπίδες για την παραμονή της. Η παράδοσή της όμως κόντρα στην Εϊμπάρ δεν είναι καθόλου καλή, αφού στα 10 τελευταία μεταξύ τους, δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε μία νίκη. Δελεαστική η απόδοση του άσου, θα τον κρατήσω.

Μπιλμπάο – Σεβίλλη

Επιστροφή στις ήττες για τους Βάσκους, που δεν τα κατάφεραν κόντρα στην πρωτοπόρο Ρεάλ και ηττήθηκαν με 0-1, με πέναλτι του Σέρχιο Ράμος. Παραμένουν σε τροχιά 7άδας και Europa League κι έχουν ακόμα βάσιμες ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο. Φέτος έχουν μόλις 4 ήττες στο γήπεδό τους, όπου παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατοί. Η Σεβίλλη συνέχισε με νίκη κόντρα στην Εϊμπάρ, ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Champions League του χρόνου, όμως η εμφάνισή της κάθε άλλο παρά πειστική ήταν. Ήταν λίγο κουρασμένη, έβγαλε και άγχος σε κάποια σημεία, όμως εν τέλει κράτησε το 0 και πήρε το τρίποντο. Η παράδοση στην έδρα της Μπιλμπάο είναι κάκιστη με 9 ήττες στα 11 τελευταία παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να την πούμε ψιλοαδιάφορη, όμως δείχνει σε καλό φεγγάρι και δεν νομίζω πως θα πάρει στη χώρα των Βάσκων για τουρισμό. Θα κρατήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Τα προγνωστικά μου

20:30 | Εϊμπάρ – Λεγκανές | 1 | 2,37*

23:00 | Μπιλμπάο – Σεβίλλη | HT X | 1,92*

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει