Η μάχη για το Champions League καλά κρατεί

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πρωταθλητής, όμως η μάχη της 2ης θέσης στη Super League συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.
Η μάχη για το Champions League καλά κρατεί

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η μάχη της 2ης θέσης στην ελληνική Super League, με τους δύο Δικεφάλους να παλεύουν για την κατάκτησή της. Αυτή την στιγμή η Ένωση βρίσκεται στη 2η θέση και το +2 από τον ΠΑΟΚ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά θα παλέψει μέχρι τέλους για να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Τρεις αναμετρήσεις έχουμε σήμερα για τα playoffs, πάμε να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε.

Άρης – Ολυμπιακός

Δύσκολη η κατάσταση στον Άρη, ο οποίος έχει μείνει με μόλις 14 παίκτες για να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς πάλεψαν για ένα ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ, όμως στην επανάληψη ο Δικέφαλος ήταν πολύ καλύτερος κι επικράτησε με 1-4. Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι αιωνίων κόντρα στον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας μία κακή εμφάνιση, πράγμα το οποίο δεν μας έχει συνηθίσει φέτος. Παρά την εμφάνιση όμως, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς διατήρησε το αήττητό της, που είναι και το κύριο ζητούμενο μέχρι το τέλος των αγώνων. Με αλλαγές θα παραταχθούν απόψε οι ερυθρόλευκοι, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να δώσει ανάσες στους παίκτες του. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι πάρα πολύ μεγάλη, γεγονός που φαίνεται και στις αποδόσεις. Πραγματικά δεν βλέπω τρόπο να παίρνει κάτι θετικό απόψε ο Άρης των τόσων προβλημάτων. Θα επιλέξω το διπλό του Ολυμπιακού με χάντικαπ -1 γκολ.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Νέα απώλεια για τον ΠΑΟΚ στην κούρσα για τη 2η θέση. Ο Δικέφαλος του Βορρά έμεινε στο 2-2 στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ κι επέτρεψε στην ΑΕΚ να τον προσπεράσει και να βρεθεί στο +2. Απόψε η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, αν θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για το Champions League. Βελτιωμένος κι άκρως ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο στα playoffs. Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Σωκράτης Διούδης με τις επεμβάσεις του κράτησε ζωντανό το Τριφύλλι, πιάνοντας και το πέναλτι του Βαλμπουενά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Απόψε ο ΠΑΟΚ έχει το ισχυρότερο κίνητρο και θα παίξει για τη νίκη, όμως η απόδοση του άσου δεν με τραβάει τόσο χαμηλά. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση, που είναι ένα συνηθισμένο εύρος και καλύπτουν πολλά ενδεχόμενα.

ΑΕΚ – ΟΦΗ

Συγκεντρωμένη και σοβαρή παρουσιάστηκε η ΑΕΚ κόντρα στον ελλιπή Άρη των πολλών προβλημάτων και πήρε σπουδαίο διπλό σε μία δύσκολη κατά τα άλλα έδρα, με 1-4. Πλέον η Ένωση βρίσκεται στο +2 από τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να διατηρήσει αυτή τη διαφορά μέχρι τέλους, για να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης χρονιάς. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο ΟΦΗ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που “καιγόταν” για βαθμούς. Οι Κρητικοί ήταν επικίνδυνοι, δημιούργησαν φάσεις, όμως έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής, δεν άντεξαν την πίεση του ΠΑΟΚ και ισοφαρίστηκαν. Μεγάλο φαβορί η ΑΕΚ, η οποία έχει και το κίνητρο απόψε, όμως ο ΟΦΗ έχει δείξει ότι δεν λογαριάζει από φαβορί και παλεύει. Τρομερά δελεαστικό το αμφίσκορο, δεν θα το αφήσω έτσι.

Τα προγνωστικά μου

19:15 | Άρης – Ολυμπιακός | 2 (-1) | 1,85*

21:00 | ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός | 2-3 Goal | 1,97*

21:30 | ΑΕΚ – ΟΦΗ | GG | 2,35*

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει