Επαγγελματικές νίκες στην Ισπανία

Ευκαιρία να πιάσει ξανά κορυφή, έστω και προσωρινά, έχει απόψε η Μπαρτσελόνα.
athletic bilbao

Βρισκόμαστε στη 32η αγωνιστική της ισπανικής La Liga, η οποία συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Οι μάχες για τον τίτλο, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και την παραμονή στην κατηγορία έχουν ανάψει για τα καλά. Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο που αναμένεται να δούμε πολύ ενδιαφέρουσες και δυνατές αναμετρήσεις. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τι ξεχώρισα από τα σημερινά παιχνίδια.

Μπιλμπάο – Μαγιόρκα

Χωρίς νίκη μετά την επανέναρξη παραμένει η Μαγιόρκα, η οποία έχει υποχωρήσει πολύ βαθμολογικά. Πλέον οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης κι έχουν 6 βαθμούς απόσταση από την παραμονή τους στην κατηγορία. Σαφώς σε καλύτερη μοίρα η ομάδα της Μπιλμπάο, η οποία βρίσκεται περίπου στα μισά της βαθμολογίας, έχει όμως θεωρητικά ελπίδες να διεκδικήσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εντός έδρας η Μπιλμπάο είναι δυνατή, χάνει δύσκολα βαθμούς και δέχεται ακόμα πιο δύσκολα γκολ. Επιπροσθέτως έχει πολύ καλή παράδοση με αντίπαλο τη Μαγιόρκα, τόσο στην έδρα της όσο κι εκτός. Χαμηλά ο άσος, θα τον συνδυάσω με under 3,5 γκολ καθώς η Μπιλμπάο δεν συνηθίζει τα μεγάλα σκορ.

Θέλτα – Μπαρτσελόνα

Από δύο πολύ σημαντικές νίκες έρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι χρειάζονται τους βαθμούς για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Συνέτριψαν με 6-0 την Αλαβές, ενώ την περασμένη αγωνιστική πέρασαν νικηφόρα με 0-1 από την έδρα της Σοσιεδάδ. Με νίκη επί της Μπιλμπάο συνέχισε η Μπαρτσελόνα, η οποία συγκατοικεί πλέον στην κορυφή με τη Ρεάλ και θέλει να συνεχίσει χωρίς απώλειες μέχρι τέλους για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου. Η παράδοση πάντως τα τελευταία χρόνια είναι υπέρ της Θέλτα, η οποία ζορίζει πάρα πολύ τους μπλαουγκράνα. Φαβορί το διπλό, όμως δεν με πείθει, θα προτιμήσω το αμφίσκορο, το οποίο επιβεβαιώνεται συχνά στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές

Τρεις σερί νίκες μετράνε πλέον οι Μαδριλένοι μετά την επανέναρξη, χωρίς μάλιστα να δεχτούν ούτε ένα γκολ. Τελευταία τους νίκη ήταν στην έδρα της Λεβάντε με 0-1, σε ένα αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται απολύτως δίκαιο, αφού ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Βρίσκεται σταθερά εντός 4άδα και δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν. Η Αλαβές από την άλλη δεν έχει επιστρέψει όπως θα ήθελε, έχοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ενώ η εικόνα της προβληματίζει. Έχει διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, όμως χρειάζονται κι άλλοι βαθμοί για να μπορέσει να νιώσει ακόμα πιο άνετα. Άσος combo με under 3,5 γκολ η επιλογή μου για την αναμέτρηση.

Τα προγνωστικά μου

15:00 | Μπιλμπάο – Μαγιόρκα | 1 & Under 3,5 | 1,95*

18:00 | Θέλτα – Μπαρτσελόνα | GG | 1,90*

23:00 | Ατλέτικο Μαδρίτης – Αλαβές | 1 & Under 3,5 | 1,80*

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις της La Liga με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει