Στήριξη στις αγγλικές έδρες

Ακόμα μία μέρα με φουλ δράση στο Νησί, με την πρωτοπόρο Λίβερπουλ να θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο.
wolves

Συνεχίζεται η δράση με αμείωτο ενδιαφέρον στην αγγλική Premier League. Πέντε βαθμοί έχουν απομείνει στη Λίβερπουλ για να σφραγίσει τον τίτλο, την ώρα που Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς παλεύουν για ένα καλό πλασάρισμα, διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Πάμε όμως να δούμε καλύτερα τα σημερινά παιχνίδια που βρίσκουμε στο κουπόνι.

Μάντσεστερ Γ. – Σέφιλντ Γιουν.

Το εύστοχο πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Γιουνάιτεντ κόντρα στην ομάδα της Τότεναμ, στο πρώτο παιχνίδι μετά την επανέναρξη. Η Σέφιλντ από την άλλη πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στη Νιούκαστλ και γνώρισε την ήττα με 3-0. Φαβορί οι γηπεδούχοι απόψε όπως είναι λογικό, με τη Σέφιλντ να έχει σημαντικές απουσίες, οι οποίες αναμένεται να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο το έργο της. Άσος και over 1,5 γκολ, η επιλογή μου.

Γουλβς – Μπόρνμουθ

Συνεχίζει όπως είχε σταματήσει η Γουλβς, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο με 0-2. Ισοβαθμεί με τη Γιουνάιτεντ, όμως βρίσκεται στην 7η θέση και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα κι απόψε για να διεκδικήσει την είσοδό της στην 6άδα κι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα περίοδο. Ακόμα μία ήττα για την Μπόρνμουθ, η 4η στα 5 τελευταία της παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι δεν διανύουν και την καλύτερη χρονιά τους, γεγονός που φαίνεται και από τη θέση τους στη βαθμολογία. Βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης, όμως υπάρχει χρόνος να σωθούν, αρκεί να το πιστέψουν και να βελτιώσουν την εικόνα τους. Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Γουλβς, έρχεται και με ψυχολογία και είναι δικαιολογημένα το φαβορί. Άσος κι εδώ συνδυαστικά με over 1,5 γκολ.

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας

Δεν ξεκίνησε νικηφόρα η Λίβερπουλ στην μετά κορονοϊού εποχή, καθώς έμεινε στο 0-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον. Έδειξε κάποια σημάδια κόπωσης ενώ και η απουσία του Σαλάχ ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή στο επιθετικό κομμάτι. Πλέον οι Κόκκινοι χρειάζονται 5 βαθμούς στις υπόλοιπες αγωνιστικές για να “κλειδώσουν” τον τίτλο. Η Κρίσταλ Πάλας έχει δείξει καλά δείγματα μέχρι στιγμής, ενώ μεγάλο της όπλο είναι η πολύ καλή άμυνά της. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την άμυνα των γηπεδούχων, καθώς είναι μία από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως θα βγάλει αντίδραση η Λίβερπουλ απόψε, θα νικήσει και θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Μάντσεστερ Γ. – Σέφιλντ Γιουν. | 1 & Over 1,5 | 1,70*

20:00 | Γουλβς – Μπόρνμουθ | 1 & Over 1,5 | 1,94*

22:15 | Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας | 1 & NG | 1,94

Όλη η δράση της Premier League με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί

21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει