Ποδαρικό στον Μάιο με Λευκορωσία

Μπήκαμε στον Μάιο και η Λευκορωσία παραμένει προς το παρόν μονόδρομος στοιχηματικά.
Ποδαρικό στον Μάιο με Λευκορωσία

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters και καλό μήνα να ευχηθώ σε όλους με υγεία και φυσικά ταμεία, όσο γίνεται. Σάββατο σήμερα, 2 Μαΐου και λέω να ασχοληθούμε για ακόμα μία φορά με το πρωτάθλημα Λευκορωσίας που ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι. Τρία παιχνίδια έχει το πρόγραμμα σήμερα, θα δώσω κάτι και από τα τρία και όσοι πιστοί ακολουθείτε τις προτάσεις μου.

Μινσκ – Τορπέντο Ζοντίνο

Ξεκινάω από το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Η Μινσκ την περασμένη αγωνιστική έδωσε τέλος στο αρνητικό της σερί, επικρατώντας εκτός έδρας με 1-3 της Σλάβια Μοζίρ. Σίγουρα ένα τέτοιο αποτέλεσμα δεν εξαφανίζει τα προβλήματα της ομάδας, όμως δίνει ψυχολογία στους παίκτες της για τη συνέχεια. Εντός έδρας πάντως η ομάδα παρουσιάζει καλά στοιχεία και δείχνει ικανή κι αποφασισμένη για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε καλύτερη μοίρα τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά βρίσκεται η Τορπέντο αν και στο προηγούμενο παιχνίδι της δεν έπεισε με την εμφάνισή της. Συν τοις άλλοις, οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους δεν τα πάνε καθόλου καλά και ζορίζονται ιδιαίτερα. Οριακό το παιχνίδι, θα προτιμήσω την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Ρουχ Μπρεστ – Γκοροντέγια

Στις 16:00, η νεοφώτιστη Ρουχ Μπρεστ υποδέχεται την Γκοροντέγια. Αρκετά καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, αν αναλογιστεί κανείς πως είναι η πρώτη τους χρονιά στην μεγάλη κατηγορία.  Τρέχουν ένα μίνι αήττητο σερί 3 αγώνων κι έρχονται με ψυχολογία σήμερα κόντρα στην Γκοροντέγια που λύγισε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της κόντρα στην Μπάτε. Νωρίτερα πάντως είχε 3 σερί νίκες και πλέον βρίσκεται περίπου στα μισά του βαθμολογικού πίνακα, με 9 βαθμούς. Με δεδομένο το επιθετικό πρόβλημα των γηπεδούχων, θα πάω κόντρα στον φαβοριτισμό τους και θα επιλέξω το διπλό, με χάντικαπ +1 γκολ.

Ντιναμό Μινσκ – Σλουτσκ

Τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στο αποψινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Η Ντιναμό Μινσκ, φιλοξενεί στην έδρα της την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Σλουτσκ. Ανεβασμένη παρουσιάζεται η γηπεδούχος στα τελευταία της παιχνίδια, ωστόσο σήμερα μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της κόντρα στη Σλουτσκ. Θεωρώ υπερβολικές τις αποδόσεις και τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων, από την στιγμή που αντιμετωπίζουν την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας. Σίγουρα η προϊστορία ευνοεί την έδρα, όμως η διαφορά των αποδόσεων είναι μεγάλη και δεν δικαιολογείται. Δελεαστική η απόδοση του διπλού, το οποίο μπορεί να παιχτεί ακόμα και με κάποιο χάντικαπ. Εγώ πάντως θα προτιμήσω το αμφίσκορο, με δεδομένο πως και οι δύο ομάδες είναι παραγωγικές και μπορούν να βρουν δίχτυα.

Τα προγνωστικά μου

14:00 | Μινσκ – Τορπέντο Ζοντίνο | HT X | 1,95*

16:00 | Ρουχ Μπρεστ – Γκοροντέγια | 2(+1) | 1,90*

18:00 | Ντιναμό Μινσκ – Σλουτσκ | GG | 1,91*

To πρωτάθλημα Λευκορωσίας στις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει