Κυριακάτικο παιχνίδι με τα γκολ

Παραμένουμε πιστοί στην κυριακάτικη παράδοση και για ακόμα μία μέρα συνεχίζουμε με Λευκορωσία και Νικαράγουα.
bate borisov

Καλημέρα στους φίλους του BetMasters. Καλά τα πήγαμε χθες, με την Μανάγκουα όμως να μας χαλάει το απόλυτο, αφού δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο ένα γκολάκι. Προχωράμε λοιπόν στα σημερινά παιχνίδια του κουπονιού, όπου όπως και χθες θα ασχοληθούμε με το… αγαπημένο combo Λευκορωσία και Νικαράγουα. Όσοι πιστοί, ακολουθείτε.

Μινσκ – Μπάτε Μπορίσοφ

Επικράτησαν οι γηπεδούχοι στο ντέρμπι του Μινσκ κόντρα στην Ντιναμό, όμως την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφεραν κόντρα στην Ενερτζέτικ, η οποία πλέον έπιασε κορυφή. Έπαιζε με παίκτη παραπάνω για αρκετή ώρα, ανέβηκε, πίεσε για το γκολ, όμως την πάτησε κι εν τέλει ηττήθηκε με 2-0. Η Μπάτε πήρε την πρώτη της νίκη την περασμένη εβδομάδα στο πρωτάθλημα, όμως μεσοβδόμαδα ηττήθηκε ξανά από τη Σλάβια στο κύπελλο. Ανάμεικτα τα συναισθήματα στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, που έχουν ξεκινήσει μουδιασμένα στη σεζόν και δεν πείθουν με την αγωνιστική τους εικόνα. Η παράδοση ωστόσο είναι ξεκάθαρα υπέρ της Μπάτε, η οποία εκτός των άλλων είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδας, όμως δεν με πείθει να την στηρίξω. Σύμφωνα με την παράδοση όμως δεν έχουμε και μεγάλα σκορ στο ζευγάρι, οπότε τα 2-3 γκολ δείχνουν πολύ καλή επιλογή.

Σμολέβιτσι – Σαχτάρ Σολιγκόρσκ

Μετά την ολοκλήρωση 3 αγωνιστικών, η Σμολέβιτσι παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με την ψυχολογία των παικτών της να μην είναι στα καλύτερά της. Η εικόνα που παρουσιάζει στα παιχνίδια της είναι εντελώς προβληματική, καθώς δείχνει ανήμπορη να βγάλει την παραμικρή αντίδραση, ειδικά όταν μένει πίσω στο σκορ. Από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα έρχεται η Σολιγκόρσκ, η οποία την περασμένη Κυριακή δεν κατάφερε να κερδίσει για το πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε και για το κύπελλο. Θέλει να βγάλει αντίδραση σήμερα κι έχει την ικανότητα να το κάνει, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις όπου είναι το φαβορί. Εγώ θα είμαι λίγο πιο επιφυλακτικός και με δεδομένο το θέμα που έχουν αμφότερες στο σκοράρισμα θα επιλέξω Χ2 διπλή ευκαιρία μαζί με no goal.

Οκοτάλ – Φερέτι

Τελευταία πρόταση για σήμερα από την Νικαράγουα, κλασικά. Σταθερά στον πάτο της βαθμολογίας η Οκοτάλ, η οποία δείχνει ανίκανη να αντιδράσει. Έξι σερί παιχνίδια χωρίς νίκη μετράνε οι γηπεδούχοι και όπως φαίνεται η κατάσταση τους έχει πάρει από κάτω. Αντίθετα η Φερέτι δείχνει ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια της αν κι εκτός έδρας αλλάζει πρόσωπο και προβληματίζει αρκετά με την απόδοσή της. Πολύ καλή η απόδοση του διπλού, όμως δεν με πείθει η Φερέτι. Θα προτιμήσω να παίξω κι εδώ με τα γκολ, οπότε επιλέγω τα 2-3 γκολ.

Τα προγνωστικά μου

15:00 | Μινσκ – Μπάτε Μπορίσοφ | 2-3 Goal | 2,00*

17:00 | Σμολέβιτσι – Σαχτάρ Σολιγκόρσκ | Χ2 & NG | 1,85*

01:00 | Οκοτάλ – Φερέτι | 2-3 Goal | 2,05*

Είσοδος στο site για τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει