Τρίποντο ψυχολογίας για την Εθνική Ελλάδος

spain mundial

Οι συνεχείς αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα υποχρεώνουν τις ομάδες να κυνηγούν το αποτέλεσμα και όχι το θέαμα. Η επιλογή μας να πάμε στα μεγάλα σκορ μάλλον δεν μας δικαίωσε. Από την άλλη οι χαμηλές αποδόσεις στα φαβορί δεν έχουν value bet για ένα κουπόνι όπως το δικό μου. Σε χαμηλά πονταρίσματα θα πάω και σήμερα πιστεύοντας πως έστω και την τελευταία στιγμή θα δικαιωθεί το επιθετικό ποδόσφαιρο. Φυσικά θα ρίξω τον οβολό μου στην Εθνική μας η οποία με νίκη θα εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο την εκτός έδρας ισοπαλία με τους Ισπανούς. Με αισιοδοξία λοιπόν πως θα διώξουμε τον Μάρτιο με μία ακόμα στοιχηματική νίκη στο ενεργητικό μας. Για να δούμε τι περιλαμβάνει το αποψινό μας παρολί.

 

Ελλάδα – Γεωργία

Νίκη και μόνο νίκη θέλει απόψε η Ελλάδα κόντρα στη Γεωργία για να μπει δυνατά στην υπόθεση πρόκριση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε πως μπορεί να μπει σφήνα στις δύο μεγάλες δυνάμεις του ομίλου. Για να το πετύχει αυτό όμως πρέπει να καθαρίζει παιχνίδια όπως το σημερινό. Στο φιλικό με την Ονδούρα έδειξε τις επιθετικές της αρετές. Με καλή ψυχολογία ρίχνεται απόψε στην μάχη της Τούμπας χωρίς απουσίες. Μη μας ξεγελάει το όνομα της αποψινής μας αντιπάλου. Η Γεωργία έχασε στις λεπτομέρειες από Σουηδία και Ισπανία. Οι Ίβηρες μάλιστα χρειάστηκαν τα έξτρα λεπτά των καθυστερήσεων για να την καταβάλλουν. Αν ειδικά οι φιλοξενούμενοι βρουν δίχτυα τότε το over 2.5 στο 2.60 αποτελεί πρόκληση. Μαζί μας και η παράδοση καθώς σε 6 αναμετρήσεις μετράμε 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αγγλία – Πολωνία

Το ντέρμπι του ομίλου ουσιαστικά με την Αγγλία να υποδέχεται την Πολωνία. Για τους γηπεδούχους αυτό είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Σε περίπτωση νίκης θα έχουν αποσπαστεί ήδη 5 βαθμούς από τους Πολωνούς που στην ουσία είναι η μεγάλη απειλή για την πρώτη θέση. Θα είναι μία τεράστια ψυχολογική ένεση για την Αγγλία και εντός έδρας δεν πρέπει να σκέφτεται πιθανές απώλειες. Η Πολωνία από την άλλη δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Η ισοπαλία εκτός με την Ουγγαρία έχει φέρει προβληματισμό και σίγουρα δεν αισθάνεται άνετα παίζοντας τα ρέστα της στην Αγγλία. Έχει πάντως το ειδικό βάρος να πάρει αποτέλεσμα. Μπορεί να σκοράρει και το over 2.5 είναι μία συνετή επιλογή. Στο διαδίκτυο η απόδοση ξεπερνάει το 1.80 και είναι μία καλή επιλογή για το παρολί μου.

Λιθουανία – Ιταλία

Κλειστός όμιλος και το παραμικρό λάθος θα κοστίσει στις ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση. Το παιχνίδια θα παιχτεί ανάμεσα σε Ελβετία και Ιταλία, γεγονός που είναι φανερό από το ξεκίνημα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή και για την Ιταλία δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Κόντρα στη Λιθουανία πρέπει να καθαρίσουν το ματς από την αρχή και το ποντάρισμα πληρώνει ικανοποιητικά. Μας έχει πληρώσει η Ιταλία σε αυτό το στοίχημα από το ξεκίνημα που χωρίς να εντυπωσιάζει ξέρει από τα πρώτα λεπτά να καθαρίζει τα παιχνίδια της. Από την άλλη η Λιθουανία δεν μπορεί να υψώσει ανάστημα κόντρα στους σαφώς ποιοτικότερους Ιταλούς. Μία καλή εμφάνιση και ένα χαμηλό σκορ θα είναι κατά τη γνώμη μου ότι καλύτερο μπορούν να περιμένουν. Πάω στη νίκη της Ιταλίας από Ημίχρονο και πληρώνομαι σε αποδόσεις κοντά στο 1. 60

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Ελλάδα – Γεωργία | 1 | 1.92
21:45 | Ελλάδα – Γεωργία | Over 2.5 | 2.60
21:45 | Αγγλία – Πολωνία| Over 2.5 | 1.85
21:45 | Λιθουανία – Ιταλία | 2 Ημιχ – 2 Τελ | 1.56

 

Μάθε τις αποδόσεις! Κλικ Εδώ | 21+

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

Σε ενδιαφέρει