Betmasters ενωμένοι ποτέ νικημένοι

united

Μια ολοκληρωμένη ομάδική εμφάνιση έκαναν χθες οι Betmasters αφού σχεδόν όλοι οι tipsters έκαναν επιτυχημένες προβλέψεις τελειώνοντας με θετικό πρόσημο την ημέρα. Σε Euro K-21, Φινλανδία και Λατινική Αμερική επικεντρώθηκαν οι προβλέψεις.

Αρχίζουμε με τον έμπειρο της παρέας, τον Alkis, που είχε 3 επιτυχημένες προβλέψεις. Το 2/2 έκανε στο Euro Κ-21 με το Goal-Goal στο Αγγλία – Γερμανία (1.80) και τον άσσο της Ισπανιας με την Ιταλία. Ενδιάμεσα είχε πιάσει τον άσσο της Χιμπέρνιαν (Από τη Μάλτα, όχι την Σκωτία) στο 1.90.

Ο Wise, είχε 2 επιτυχημένες προβλέψεις αφού επικεντρώθηκε στους απαιτητικούς προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Απαιτητικούς καθώς οι ομάδες δεν είναι τόσο γνωστές και οι πληροφορίες που έχουμε είναι περιορισμένες. Ο Σοφός λοιπόν, έπιασε το Under 2.5 στο Αλασκέρτ – Σάντα Κολόμα (1.75) και τον άσσο Βίκινγκουρ – Τρέπτσα 89 (1.97).

Ο Raton, ασχολήθηκε αποκλειστικά με Φινλανδία και Β’ Βραζιλίας. Στη Φινλανδία έπιασε τον άσσο της Μάριεχαμν με την Ίντερ Τούρκου στο 2.30, ενώ στην Β’ Βραζιλίας έπιασε το καλοπληρωμένο Over 2.5 στο Γιουβεντούντε – Γκοϊάς στο 2.25. 

Τέλος, ο Spesialistas είχε μια επιτυχημένη πρόβλεψη με το συνδυαστικό GG & Over 2.5 (2.50) στο Ισπανία – Ιταλία για το Euro Κ-21, ενώ ο Velis μας χαρίσε την κορυφαία απόδοση του σάιτ! Έπιασε το Χ στο Σουνταμερικάνα (Φουέρτζο – Σάντα Φε) στο 3.11!

Βγήκαν τα παγωτάκια ενόψει καύσωνα. Και εις άλλα με υγεία!

Ενημερώσου για τη Novibet

Σε ενδιαφέρει