Φινλανδική ταμειάρα!

100% εχθές στην Φινλανδία με αποδοσάρες από 3,75 - 4,30!
finland

Mπορεί οι επιτυχίες της χθεσινής ημέρας να μην ήταν πολλές ως προς την ποσότητα τους, όμως ως προς την ποιότητα μπορούμε να πούμε ότι αποζημίωσαν και τον πιο απαιτητικό. Και αυτό γιατί οι επιλογές των tipster μας από τη Φινλανδία πήγαν όλες κατευθείαν ταμείο και σε αποδόσεις με μέσο όρο 4,00!

Πιο συγκεκριμένα, o Alkis πέτυχε το 2/2 στη Veikkausliiga με τα διπλά στις αναμετρήσεις HIFK – Κέμι και Σεϊναγιόεν – Βάασα με αποδόσεις 3,75 και 4,30 αντίστοιχα, ενώ ταμείο επίσης με το διπλό στο Σεϊναγιόεν – Βάασα μας πήγε και ο Raton αυτήν τη φορά σε απόδοση 4,05. 

Από εκεί και πέρα, ο Spesialistas ξεκίνησε πάλι τα… δικά του, καθώς στην ματς της πρεμιέρας του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών Ρωσία – Ν. Ζηλανδία πρόβλεψε σωστά ότι θα σκοράρει ο Σμολόβ σε απόδοση 2,15, ενώ και ο The Prophet μας έστειλε άνετα ταμείο με το συνδυαστικό Χ2 & ΝG στο ματς Αλντοσίβι – Μπόκα Τζ. σε απόδοση 2.00.

Τέλος, ο Σοφός του Βetmasters έκλεισε και αυτός με 100% την χθεσινή ημέρα: Στο ματς Σλίγκο – Γκάλγουεϊ επιβεβαιώθηκε πολύ άνετα το 2-3 goals σε απόδοση 2.00, ενώ μπορεί να… αγχώθηκε λίγο στο Κρίστιανσουντ – Άαλεσουντ, όμως τελικά έκατσε στο Under 2,5 (1.75), παρά το γεγονός ότι το ματς ήταν 1-1 από το 60′!

Καλοφάγωτα!

Διάβασε τα πάντα για την Novibet

Σε ενδιαφέρει