Ο Σουηδός Guru μίλησε!

Καλά τα είχε... πει στον Alkis για το Σίριους - Χάλμσταντ
Ο Σουηδός Guru μίλησε!

Αρκετές είναι οι φορές που ο Alkis πριν δώσει κάποιο προγνωστικό έχει επικαλεστεί κάποια “πηγή” του. Αυτή τη φορά μας είχε προειδοποιήσει και από το chat, ότι στο ματς Σίριους – Χάλμσταντ η γηπεδούχος θα επικρατούσε με συνοδεία αμφίσκορου. Αν και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 93′ όταν μετά από ασίστ του Λάρσον ο Χάγκλουντ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, σημασία έχει ότι το στοίχημα επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και μας έδωσε το τεράστιο 3.70! Επίσης, στο Ιρλανδία – Ουρουγουάη, ο συγκεκριμένος tipster προέβλεψε σωστά το συνδυαστικό GG & Over 2.5 σε απόδοση 2.70.

Από την άλλη, “αψεγάδιαστος” ήταν ο δικός μας Mikros Guru, ο οποίος έκλεισε τη μέρα με 2/2 αφού στο Κάρπι – Μπενεβέντο πρόβλεψε σωστά την ισοπαλία στο ημίχρονο (1.91), ενώ στον τελικό της Basket League Oλυμπιακός – Παναθηναϊκός διάβασε σωστά πως ο Μιλουτίνοφ θα πετύχει παραπάνω από 7 πόντους (1.80).

Συνεχίζοντας, ο Raton αποδεικνύεται μεγάλο… τσακάλι στη Σουηδία, όπου με τους δύο άσους που μας είχε προτείνει στα ματς Νόρκεπινγκ – Γκέτεμποργκ και Σίριους -Χάλμσταντ μας έστειλε ταμείο με αποδόσεις 2.02 και 1.75 αντίστοιχα. 

O Wise μας έστειλε για άλλη μια φορά ταμείο στο Ρολάν Γκαρός, προβλέποντας στο ματς του Ράονιτς εναντίον του Καρένο Μπούστα ότι το ματς θα τελείωνε με πάνω από 3.5 σετ (1.50). Από κει και πέρα, σωστό ήταν στο GG του αγώνα Γιαγκελόνια – Λεχ Πόζναν (1.75), όπως και στο 2-3 goals του Κάντιθ – Έλτσε (2.02). 

Ο Τhe Prophet πήγε ταμείο με το Over 2.5 στο ματς Xιμνάσια Λα Πλάτα – Μπάνφιλντ (2.30).

Καλοφάγωτα!

Μάθε τα πάντα για την Novibet

Σε ενδιαφέρει