Δεύτε λάβετε Σοφία!

Σε πολύ καλή κατάσταση ο Wise, επιβεβαιώνει τον τίτλο του "νέου Ίβκοβιτς" με 5/7 επιτυχημένες προβλέψεις χθες!
Δεύτε λάβετε Σοφία!

Ακόμα μια μέρα διατηρήθηκαν σε “υψηλές πτήσεις” οι Tipsters μας. Έπιασαν μια μεγάλη γκάμα επιλογών από τελικούς μπάσκετ, τελικό κυπέλλου Αυστρίας, Ρολάν Γκαρός και Λατινική Αμερική κι έδωσαν αρκετές προτάσεις που στέφθηκαν από μεγάλη επιτυχία!

Ο Wise αναδεικνύεται σε πρωταθλητή της εβδομάδας, αφού όπως έχουμε πει, το Ρολάν Γκαρός του δίνει ώθηση! Ο Σοφός, ήταν ο πιο δραστήριος της ομάδας με συνολικά 5/7 επιτυχημένες προβλέψεις! Ξεκίνησε στο Ρολάν Γκαρός (κλασσικά) με το διπλό με χάντικαπ 6.5 game του Ντολγκοπόλοφ απέναντι στον Βάβρινκα στο 1.90, συνέχισε με 2/2 στον τελικό της Basket League. Έπιασε το 1 ημ/ 1 τελικό του Παναθηναϊκού (1.95), αλλά και το Over 72.5 του “τριφυλλιού” που επαληθεύτηκε πανηγυρικά. Συνέχισε με το Goal-Goal στον τελικό του κυπέλλου Αυστρίας στο 1.80 κι ολοκλήρωσε με το Goal-Goal της Κουένκα επί της Πετρολέρο!

Ο Mikros Guru ασχολήθηκε μόνο με τον τελικό της Basket League και μας χάρισε το 1.93 στο Over 142.5 του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που επιβεβαιώθηκε πολύ εύκολα.

Ο Alkis, μας χάρισε την απόδοση της ημέρας στο Ραπίντ – Σάλτσμπουργκ με το συνδυαστικό 2 & GG.

Τέλος, ο Prophet βρήκε ένα από τα value της ημέρας, καθώς επέλεξε το συνδυαστικό 1Χ & GG στο ματς της Ουνίδος με την Μπόστον Ρίβερς στο 2.20!

Σε ενδιαφέρει