Ονειρικός τελικός για τους…Bet Masters

Όργια έγιναν και εχθές στον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ από τους tipster μας.
TZ  MTACI RTRMADP  SOCCER EUROPA FINAL

Ο Mikros guru και ο Alkis έπιασαν στο ρελαντί το διπλό της Γιουνάιτεντ στον τελικό του europa league, σε αποδόσεις λίγο κάτω του διπλασιασμού.

O Spesialistas με τη σειρά του κινήθηκε σε πιο ειδικά μονοπάτια, αλλά εξίσου επιτυχημένα επιλέγοντας το over 1,5 της Γιουνάιτεντ. Σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο νεοφερμένος και πολύ φορμαρισμένος wise, ο οποίος επέλεξε το σύνολο τερμάτων 2-3 στο 1.97, με το 2-0 υπέρ της ομάδας του Μουρίνιο να τον δικαιώνει περίτρανα. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον…σοφό του Betmasters. Προηγήθηκε το σβηστό under του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και επειδή δεν ήθελε να αφήσει παραπονεμένους τους ξενύχτηδες «τσίμπησε» και στο ρελαντί το over της Παλμέιρας κόντρα στην Τουκουμάν στο Λιμπερταδόρες.

Το καλύτερο, όμως, το αφήσαμε για το τέλος. Alkis και raton χωρίς καμία μεταξύ τους συνεννόηση εισχώρησαν στο εσωτερικό της μάχης του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ, τη μελέτησαν εις βάθος και επέλεξαν με το…μαχαίρι στα δόντια το combo διπλού και under 2,5 στο 3.15. Από κοντά, αλλά κομματάκι πιο συγκρατημένος ο Spesialistas που δίπλα στη νίκη του ΠΑΟΚ κόλλησε το under 3,5 κατεβάζοντας την απόδοση στο 2.15, αλλά έχοντας το κεφάλι του ήσυχο.

Καλοφάγωτα παιδιά!

Σε ενδιαφέρει