Απλά, λιτά αλλά με λεφτά

panionios AEK

Καμιά φορά δεν χρειάζεται να παίξεις μια ντουζίνα παιχνίδια για να πας για ύπνο με γεμάτες τσέπες. Ούτως ή άλλως η Δευτέρα δεν είχε πολλά ματς, ωστόσο ο Prophet και ο Spesialistas βρήκαν τον τρόπο να πληρωθούν με μετρημένες επιλογές.

Για την ακρίβεια, ο Prophet είχε 2/3 επιτυχημένες προβλέψεις. Πρώτα απ’ όλα “ευστόχησε” στο 2-3 γκολ του Πανιωνίου με την ΑΕΚ (2,05). Το ματς έληξε 1-1 και η αλήθεια είναι ότι δεν κινδύνεψε ποτέ. “Sure bet” μάς είχε πει στη συνάντησή μας το πρωί και φαίνεται πως κάτι ήξερε. Επίσης, έπαιξε 1Χ την Αλαβές με τη Σεβίλλη σε μία από τις σπάνιες φορές που πέφτει κάτω από 2,00 απόδοση (1,90) αλλά φαίνεται πως ήταν αρκετά value για να το επιλέξει. Με το τελικό 1-1 πήγε φυσικά στο ταμείο. Τέλος, το βραδάκι είχε live έμπνευση στη Β΄κατηγορία της Χιλής. Το ματσάκι που επέλεξε είχε ευτυχή κατάληξη και τον πήγε ταμείο με 2,50!

Ο δε Spesialistas υπερδιπλασίασε το μοναδικό του bet. Συγκεκριμένα, πόνταρε στο αμφίσκορο του Πανιώνιος – ΑΕΚ. Μυρίστηκε τις αδυναμίες στις δύο άμυνες και δεν άφησε να πέσει κάτω το 2,20, που εν τέλει είχε τεράστια αξία.

Δες εδώ τις πληροφορίες που θες για την Interwetten.

Σε ενδιαφέρει