Χωρίς στάση το τρένο του Betmasters

Χωρίς στάση το τρένο του Betmasters

Έχουν πάρει φόρα οι tipsters του Betmasters και δεν λένε να σταματήσουν. Έπειτα από ένα χορταστικό Σαββατοκύριακο, η σελίδα συνέχισε τις επιτυχίες της και τη Δευτέρα.

Ο Dyomisaris και ο Spesialistas συνέκλιναν στις απόψεις τους τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ. Αμφότεροι πληρώθηκαν μια χαρά το gg & over 2,5 με 2,10 απόδοση στο ματς της Λας Πάλμας με τη Βαλένθια. Το συγκεκριμένο σημείο επιβεβαιώθηκε πολύ άνετα αφού, το σκορ έληξε 3-1 για τους γηπεδούχους. Ισχύς εν τη ενώσει που λέει και το ρητό.

Στο “ντέρμπι των αιωνίων” και πάλι με την ίδια φιλοσοφία, ο μεν Spesialistas πήγε ταμείο με το under 70,5 του Ολυμπιακού (2,05) έχοντας υπόψη προφανώς τις σημαντικές απουσίες των “ερυθρόλευκων” στο ματς. Ο δε Dyomisaris πίστεψε στο χαμηλό τέμπο του αγώνα και στις σκληρές άμυνες και πληρώθηκε χωρίς καν να ιδρώσει το under 147,5 του αγώνα με 1,91 απόδοση. Το τελικό σκορ (72-59) όχι απλά επιβεβαίωσε και τους δύο tipsters, αλλά τους αποθέωσε.

Τέλος, ο Prophet έκανε αθόρυβα αλλά πολύ καλά τη δουλειά του, αφού χτύπησε όπως πάντα σε “ανύποπτο σημείο”. Για την ακρίβεια αγόρασε το over 2,5 με 2,15 στο Καταντζάρο – Λέτσε (2,15) από τα “άδυτα” της Ιταλίας και με τελικό σκορ 1-2 υπεδιπλασίασε το ποντάρισμά του.

Καλοφάγωτα!

Μάθε κι εσύ τα δυνατά σημεία της Sportingbet.

Σε ενδιαφέρει