Εφιαλτική βραδιά για τις εταιρείες!

Εφιαλτική βραδιά για τις εταιρείες!

Εφιαλτική ήταν η χθεσινή μέρα για τις στοιχηματικές εταιρείες, αφού οι tipsters του Betmasters έκαναν “χρυσό” ό,τι κι αν έπιαναν στα χέρια τους ή καλύτερα στο… πληκτρολόγιό τους.

Ξεκινάω με τον Dyomisari ο οποίος είναι σε τρομερή κατάσταση. Αυτό που λέμε on fire! Έπιασε τα τέσσερα από τα πέντε σημεία που πρότεινε με Μ.Ο. απόδοσης 3,20. Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, άρχισε με τον άσο από ημίχρονο της Φούλαμ με απόδοση 3,60. Συνέχισε με το 3,10 της Ουντινέζε με τη Μίλαν, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο άσος του 2,60 της Φράιμπουργκ με τη Χέρτα. Έκλεισε με τον άσο της Εσπανιόλ που πλήρωσε εν τέλει με 3,50 για τη νίκη επί της Σεβίλλης.

Ο Spesialistas είχε διαβάσει πάρα πολύ καλά τη Γαλλία. Αν μη τι άλλο αυτά είναι τα δικά του λημέρια και όλοι μας τον ακολουθούμε με κλειστά τα μάτια. Η μεγάλη του επιτυχία ήταν το 4,50 στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββατοκύριακου, αυτό της Παρί με τη Μονακό, ενώ για το ίδιο ματς πήρε και 2,90 απόδοση για το αμφίσκορο στο live. Νωρίτερα είχε προβλέψει εύστοχα ότι ο Πλεά θα σκοράρει στο Νις – Γκινγκάμπ, γεγονός που πλήρωσε με 2,88! Επίσης, πέρασαν τα αμφίσκορα σε Μπιλμπάο – Χιχόν και Κονγκό – Γκάνα που έδιναν 2,10 και 2,00 αντίστοιχα.

Ο Prophet έκανε πολύ καλή μπάζα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού έπιασε τόσο το 2 & ng του ΠΑΟΚ μέσα στο Αγρίνιο με 2,25 όσο και το 2-3 goal στο Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα με 2,02. Το πιο δυνατό του σημείο ήταν το Χ της Τορίνο με την Αταλάντα από το οποίο πήρε ένα μεγαλοπρεπέστατο 3,40. Επίσης, στο Ουντινέζε – Μίλαν αγόρασε το 2-3 goal και δικαιώθηκε διπλασιάζοντας το ποντάρισμά του. Τέλος, το “γλυκό” ήρθε στο live, αφού το over 1,5 που πρότεινε στο Αλμερία – Οβιέδο πλήρωσε με 2,05.

Σε καλή μεριά!

Δες με μια ματιά τα πάντα για την Sportingbet.

Σε ενδιαφέρει