Ασταμάτητοι Spesialistas και Prophet

Ασταμάτητοι Spesialistas και Prophet

Θριαμβευτική ήταν η Τετάρτη για το betmasters. Οι tipsters της σελίδας έπιαναν τα πάντα χθες, εκμεταλλεύτηκαν τη ρέντα τους και πληρώθηκαν και στο live.

Αρχίζω με τον Prophet που ήταν αλάνθαστος στο Κόπα ντελ Ρέι, αφού διπλασίασε το ποντάρισμά του με το gg στο Εϊμπάρ – Ατλέτικο, ενώ πήρε απόδοση 2,38 από το 1Χ στο Θέλτα – Ρεάλ. Επίσης, για το κύπελλο Ελλάδος εκτίμησε καλά το ματς του “Κλεάνθης Βικελίδης” και συγκεκριμένα το αμφίσκορο του Άρη με τον Ολυμπιακό δεν τον χάλασε καθόλου στο 2,15. Σπανίως ο συγκεκριμένος tipster αγοράζει αποδόσεις κάτω από 2,00. Το έκανε βέβαια με επιτυχία, αφού πέρασε το 1,83 στη διπλή ευκαιρία της Λαμίας με τον Ατρόμητο. Τέλος, σάρωσε τα ταμεία με δύο εύστοχες προβλέψεις στο live bet, αφού έπιασε το over 0,5 ημιχρόνου τόσο στο Θέλτα – Ρεάλ όσο και στο άσημο αλλά καθόλου άσχημο Οριχουέλα – Μπουνόλ.

Κι αφού τελείωσα τη λίστα με τις επιτυχίες του προφήτη, ας περάσω στον Spesialista ο οποίος μάς φώναζε από το μεσημέρι να πάρουμε το δώρο της Αιγύπτου στο 3,75. Όποιος τον άκουσε φούσκωσε τις τσέπες του για τα καλά. Επίσης, το gg στο Γιουβέντους – Μίλαν τού χάρισε ένα πολύ ωραίο 2,00 και διπλασιασμό στο ποντάρισμά του.

Τέλος, ο Dyomisaris μάς έδωσε μια γλύκα από την Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κέρδισε στο Μιλάνο, όμως ο Μάντζαρης με 3 εύστοχα τρίποντα ξεπέρασε τους 6 πόντους και πλήρωσε με 1,83.

Δες με μια ματιά τα πάντα για την Vistabet.

Σε ενδιαφέρει