Η Ρεάλ ρεκόρ, εμείς… ταμείο!

real

Δεν πήγε καθόλου άσχημα η χθεσινή ημέρα για την ομάδα του Betmasters! Oι tipsters μας ασχολήθηκαν με την Ευρωλίγκα και τα Κύπελλα, έχοντας επιτυχία κοντά στο 50%.

Πιο συγκεκριμένα, o Mikros Guru χτύπησε… διάνα στο ματς Σεβίλλη – Ρεάλ όπου πρόβλεψε την ισοπαλία και με αυτόν τον τρόπο μας έδωσε πίσω τα λεφτά μας επί 3,62! Στον ίδιο αγώνα, ο Prophet πήγε πιο συντηρητικά και στο προφανές Οver 3.5 και δικαιώθηκε με την πολύ καλή απόδοση του 2.30.

Οι επιτυχίες δεν σταμάτησαν εκεί όμως, αφού οι “μπασκετικοί” μας έκαναν το… θαύμα τους και μας χάρισαν άλλα τρία ταμεία. Αρχικά, ο Dyomisaris είδε από… χιλιόμετρα μακριά το Under 148,5 στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, επιλογή που μας πλήρωσε στο 1.90, ενώ στο ίδιο ματς o Spesialistas με την ίδια λογική πόνταρε στο Under 75.5 της Μπαρτσελόνα και δικαιώθηκε πανηγυρικά στο 2.02! Ο τελευταίος είχε φροντίσει να μας “ζεστάνει” από νωρίς το απόγευμα με την εύστοχη επιλογή του στο Over 159.5 της αναμέτρησης Νταρουσάφακα – Μπασκόνια στο πολύ καλό 2.08.

Διάβασε τα πάντα για την Vistabet.

Σε ενδιαφέρει