Διαθέσιμα ειδικά για φέτος!

greece  stefania

Από σήμερα είναι διαθέσιμα επιπλεόν ειδικά στοιχήματα για τον φετινό διαγωνισμό της eurovision. Πλέον, έχουν αρχίσει και δημοσιοποιούνται οι φετινές συμμετοχές και έτσι, κοινό και κριτικοί έχουν αρχίσει να αποκτούν πιο συγκεκριμένη άποψη περί του θέματος! Φαίνεται ότι το μεγάλο φαβορί για φέτος είναι η Μάλτα με απόδοση 4.25 με τις Γαλλία και Ελβετία να ακολουθούν με αποδόσεις 5.25 και 5.75, αντίστοιχα.

Εκτός όμως από τον μεγάλο νικητή, έχεις τη δυνατότητα να προβλέψεις τις χώρες που θα είναι στην 3άδα και στη 10άδα. Πολύ σύντομα στα στοιχηματικά τραπέζια θα προστεθούν επιλογές και για τους 2 ημιτελικούς της eurovision 2021.

Ποιες χώρες θα είναι στη δεκάδα; Ποιος θα νικήσει φέτος; Κλικ Εδώ! |21+

Οι επιλογές όσο πλησιάζουμε στο γιουροβιζιονικό τριήμερο όλο και θα πληθαίνουν, με τις συμμετοχές να παρουσιάζπυν και επίσημα μια μια τα τραγούδια, τις χορογραφίες και τα βίντεο κλιπς.

Τσέκαρε όλες τις αποδόσεις! Κλικ Εδώ! |21+

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνική συμμετοχή με τη Στεφανία, έχει αυτή τη στιγμή απόδοση νικητή 8.00 και φαίνεται ότι θα τα πάει πολύ καλά στον μεγάλο τελικό μια και εμφανίζεται σε όλες τις επιλογές ειδικών στοιχημάτων με σχετικά χαμηλές αποδόσεις!

Το “Last Dance” είναι ένα ποπ κομμάτι το οποίο έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό από τα μέσα Μαρτίου. Το βίντεο κλιπ του δεν έκανε και τις καλύτερες εντυπώσεις, όμως οι περισσότεροι ελπίζουμε ότι θα εντυπωσιάσει επί σκηνής η χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού.

*οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

Σε ενδιαφέρει