Eurovision: Με τα φρένα… σπασμένα η Φουρέιρα

Όχι μόνο η Κύπρος με τη Φουρέιρα παραμένει το μεγάλο φαβορί για να βρεθεί στην 1η θέση της Eurovision, αλλά η διαφορά της αυξάνεται όσο πλησιάζει η ώρα του τελικού.

elelelr

Η ώρα του μεγάλου τελικού της Eurovision έφτασε!

Μπορεί να λείπει η ελληνική εκπροσώπηση, αφού η Γιάννα Τέρζη δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό, ωστόσο η Κύπρος συνεχίζει να σαρώνει στις στοιχηματικές αποδόσεις και παρουσιάζεται ως το πολύ μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση.

Αυτή τη στιγμή, οι αποδόσεις της φτάνουν στον διπλασιασμό, τη στιγμή που το Ισραήλ έχει επιστρέψει στη 2η θέση, αφού η Νορβηγία που είχε ένα πολύ μεγάλο «μπαμ» πριν από το β’ ημιτελικό έχει πέσει πάρα πολύ, αφού δίνεται πλέον ως 9ο φαβορί, πάντα βάσει των αποδόσεων.

Έτσι, λοιπόν, η Φουρέιρα με το τραγούδι «Fuego» έχει όλες τις προοπτικές για να φτάσει σε θρίαμβο στον αποψινό τελικό, εκτός πια κι αν το Ισραήλ παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Λισαβόνα, η ανταγωνίστρια χώρα της Κύπρου, ετοιμάζει εκπλήξεις, βλέποντας μια «σίγουρη» μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα να της ξεφεύγει και αυτές αναμένονται να είναι στη σκηνική παρουσία. Τώρα, βέβαια, κατά πόσο θα μπορέσει να κλέψει τις εντυπώσεις από τη showoman, Φουρέιρα, είναι κάτι που θα φανεί.

Θα κάνει τελικά το «μπαμ» η Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Μάλιστα, μέσα στον φαβοριτισμό που υπάρχει για την Κύπρο, έκανε δηλώσεις  ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, λέγοντας ότι μπορεί η Κύπρος να διοργανώσει το διαγωνισμό της νέας χρονιάς.

Εκτός των άλλων, μια πολύ έξυπνη κίνηση έκανε το τιμ της τραγουδίστριας, αφού μόλις χθες κυκλοφόρησε στα ισπανικά το «Fuego», οπότε πιάνει ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

Οπότε, Eurovision χωρίς στοίχημα δεν υπάρχει…

Οι χώρες που θα διαγωνιστούν είναι, με βάση τη σειρά εμφάνισης:

  1. Ουκρανία
  1. Ισπανία
  1. Σλοβενία
  1. Λιθουανία
  1. Αυστρία
  1. Εσθονία
  1. Νορβηγία
  1. Πορτογαλία
  1. Ηνωμένο Βασίλειο
  1. Σερβία
  1. Γερμανία
  1. Αλβανία
  1. Γαλλία
  1. Τσεχία
  1. Δανία
  1. Αυστραλία
  1. Φινλανδία
  1. Βουλγαρία
  1. Μολδαβία
  1. Σουηδία
  1. Ουγγαρία
  1. Ισραήλ
  1. Ολλανδία
  1. Ιρλανδία
  1. Κύπρος
  1. Ιταλία

Σε ενδιαφέρει