Στοίχημα στη Eurovision 2018

Η Ελένη Φουρέιρα διεκδικεί τη μεγάλη νίκη στη Eurovision και αποτελεί την “ελληνική ελπίδα”, μετά τον αποκλεισμό της Γιάννας Τερζή.

Στοίχημα στη Eurovision 2018

Η Γιάννα Τερζή δεν τα κατάφερε στον πρώτο ημιτελικό και αποκλείστηκε από τον μεγάλο τελικό της Eurovision. Τώρα πλέον, η υποστήριξη όλων μας πάει στην Ελένη Φουρέιρα και τη συμμετοχή της Κύπρου!

Όλες οι αποδόσεις της Eurovision. Θα το πάρει η Φουρέιρα; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Update 12/5 13:12

Όλα δείχνουν πως η Κύπρος και το Ισραήλ θα δώσουν τη μάχη για να κερδίσουν στο σημερινό τελικό της Eurovision. Μεγάλο φαβορί είναι η Ελένη Φουρέιρα, με σχετικά μεγάλη απόσταση από τη Νέτα, όσον αφορά τις αποδόσεις. Ιρλανδία και Γαλλία είναι αρκετά πίσω και δύσκολα θα κάνουν την έκπληξη.

Update 11/5 16:14

Μετά και το τέλος του δεύτερου ημιτελικού, η απόδοση για τη νίκη της Κύπρου συνεχίζει να πέφτει. Φαίνεται τελικά πως η μεγάλη αντίπαλος της Ελένης Φουρέιρα θα είναι η Νέτα από το Ισραήλ. Πολύ μεγάλη πτώση παρατηρείται για την Νορβηγία του Αλεξάντερ Ρίμπακ, μετά την πρόκριση από το χθεσινό ημιτελικό.

Update 10/5 15:47

Την κατρακύλα έχει πάρει η απόδοση για τη νίκη της Κύπρου. Η Ελένη Φουρέιρα είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και αρχίζει να αποκτά απόσταση από τις Νοβηγία, Ισραήλ και Γαλλία που την καταδιώκουν.

Η εμφάνιση της Φουρέιρα στον ημιτελικό έχει γίνει viral και είναι από τα πρώτα θέματα στην Ευρώπη, στα “κουτσομπολίστικα” sites. Είναι ενδιαφέρον πως το να μην κερδίσει η Κύπρος τη Eurovision, πληρώνει επί 1,40.

Update 9/5 12:13

Δυστυχώς, η Γιάννα Τερζή δεν τα κατάφερε και έτσι, μετά από πολύ καιρό, η Ελλάδα θα είναι εκτός τελικού Eurovision. Ευτυχώς, το ενδιαφέρον μας παραμένει αμείωτο, αφού η Ελένη Φουρέιρα ήταν εκπληκτική χθες, πέρασε στον τελικό και σύμφωνα με τις αποδόσεις, είναι το μεγάλο φαβορί να κερδίσει.

Εκτός της Κύπρου, στον μεγάλο τελικό πέρασαν χθες οι Αυστρία, Λιθουανία, Ισραήλ, Εσθονία, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φινλανδία και Ιρλανδία.

Πρώτο φαβορί για τη νίκη είναι η Κύπρος και πλέον το Ισραήλ έχει υποχωρήσει στην 4η θέση, με 2η τη Νορβηγία και 3η τη Γαλλία.

Update 8/5 12:04

Η Κύπρος κάνει την ολική επαναφορά. Σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες είναι στην 1η ή τη 2η θέση για τη νίκη στη Eurovision, κόντρα στο Ισραήλ. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα φαίνεται πως κάνουν την Κύπρο ένα από τα μεγάλα φαβορί και αξίζει να δούμε ως που θα φτάσει.  Μεγάλη πτώση για τη Γαλλία, ενώ το Ισραήλ από 2,30 που δινόταν χθες, έφτασε σήμερα στο 3,50.

Να θυμίσουμε πως η Κύπρος, όταν πρωτοβγήκαν οι αποδόσεις για τη eurovision, έδινε κοντά στο 100,00.

Update 7/5 13:30

Η Ελλάδα είναι σταθερά στην πρώτη 15άδα, πέφτοντας μια θέση σε σχέση με πριν από δύο μήνες. Αυτή που έχει πετύχει θεαματική άνοδο, είναι η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα, που πλέον έχει φτάσει στην 7η θέση των φαβορί. Παραμένει πρώτο και με διαφορά, το Ισραήλ, ενώ οι Εσθονία, Γαλλία και Νορβηγία ακολουθούν κατά πόδας.

Όσον αφορά τους ημιτελικούς, σχεδόν σίγουρη θεωρείται η πρόκριση της Ελλάδας και της Κύπρου, με αποτέλεσμα να πληρώνουν πολύ λίγο.

13/3:

Το Ισραήλ φαίνεται πως είναι το πρώτο φαβορί για τη νίκη στη Eurovision 2018, η οποία θα διεξαχθεί στη Λισσαβόνα. Οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός θα λάβουν χώρο στην Altice Arena.

Οι Εσθονία, Τσεχία και Βουλγαρία ακολουθούν κατά πόδας, ενώ η Ελλάδα με τη Γιάννα Τερζή είναι στη 14η θέση αυτή τη στιγμή. Βεβαίως, η συγκεκριμένη διοργάνωση μας έχει προσφέρει μεγάλες ανατροπές και όλα κρίνονται τις τελευταίες μέρες.

Με την Κύπρο θα λάβει μέρος η Ελένη Φουρέιρα, αλλά ως τώρα, δεν τα πάει καλά στα προγνωστικά και είναι σχετικά χαμηλά.

Σε ενδιαφέρει