Προγνωστικά στην Eurovision: Τελικός χωρίς φαβορί

eurov

Ο τελικός της Eurovision διεξάγεται σήμερα και όλοι ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ελλάδα και τους Freaky Fortune & Risky Kidd με το Rise Up. Η καλύτερη απόδοση για τη νίκη της χώρας μας είναι το 65,00 . Με 2,25 πληρώνει το ενδεχόμενο να τερματίσει η Ελλάδα από 5η έως 10η, ενώ η ίδια εταιρεία προσφέρει με απόδοση 3,50 το ενδεχόμενο να είναι η Ελλάδα στην πρώτη τετράδα. Η απόδοση να μπει η Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα, είναι 1,60. Ειδικά στοιχήματα για την Ελλάδα προσφέρουν όλες οι εταιρίες. Αν η Ελλάδα τερματίσει με πάνω από 92,5 πόντους θα πληρώσει επί 1,87, ενώ η ίδια ακριβώς απόδοση ισχύει και για το under. Τέλος, όσον αφορά τον στοιχηματισμό στην Ελλάδα, ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το under ή over 1,5 σε σχέση με τα 12άρια που θα πάρει η Ελλάδα. Το under δίνει 1,65 και το Over 2,15. Θυμίζουμε πως στον διαγωνισμό δεν συμμετέχει η Κύπρος. Οπότε ελπίζουμε μόνο στην Αλβανία και ίσως κάποια έκπληξη.

Πρώτο φαβορί για τη νίκη στον διαγωνισμό την ώρα αυτή είναι η Σουηδία, με καλύτερη απόδοση το 3,50. Έχει πέσει σε σχέση με χθες η απόδοση για τη νίκη της Αυστρίας, που πλέον την βρίσκουμε maximum στο 4,00 , στην ίδια εταιρεία. Η Ολλανδία είναι στην τρίτη θέση με απόδοση 5,50, ενώ τέταρτη είναι η Αρμενία με 9,00.  Από κει και πέρα, ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το να τερματίσει η Αυστρία στις πρώτες τέσσερις θέσεις, που πληρώνει 1,60. Πονηρή επιλογή είναι το να τερματίσει η Ιταλία πρώτη στο big five (Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία) που πληρώνει 7,00. Μάλτα, Άγιος Μαρίνος, Αλβανία είναι σίγουρα 12άρια για τους Ιταλούς, ενώ οι άλλοι δεν έχουν τίποτα σίγουρα.

Επειδή δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί, πιστεύω πως θα γίνει μάχη μέχρι τέλους, οπότε θα έχουμε μικρή διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο. Στο 2,25  το ενδεχόμενο πρώτος να έχει από 25 έως 50 πόντους διαφορά από τον δεύτερο.

Σε ενδιαφέρει