Cash Out και online στοίχημα

inter

Η εξέλιξη του διαδικτυακού στοιχήματος υποχρεώνει ουσιαστικά τους online bookmakers να βελτιώνουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν προκειμένου να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παικτών. Το ζωντανό στοίχημα, η υπηρεσία live streaming και φυσικά η δυνατότητα ενός επικερδούς Cash out δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορους τους παίκτες του στοιχήματος. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τι είναι το cash out για το οποίο μιλάμε, τι σου προσφέρει στη διάρκεια ενός στοιχήματος και φυσικά πότε είναι η ιδανική στιγμή να το χρησιμοποιήσεις στα πονταρίσματά σου.

Τι είναι το Cash out; 

Το Cash Out είναι μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που έχεις στα χέρια σου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι μία υπηρεσία που μπορεί αρκετές φορές να σε βγάλει από το άγχος των τελευταίων λεπτών μίας αναμέτρησης ή να σου δώσει την ευκαιρία να μειώσεις κατά πολύ τις πιθανές απώλειες ενός λανθασμένου πονταρίσματος. Φυσικά δεν σε λυπήθηκε ο Bookmaker και θέλησε να αυξήσει τις πιθανότητες να κερδίζεις κάθε φορά που στοιχηματίζεις σε μία αναμέτρηση καθώς στο ποσό που κατά βάση επιστρέφει έχει συνυπολογιστεί η γκανιότα της εταιρίας.

Το πάτημα του κουμπιού για την εξαργύρωση ενός στοιχήματος είναι μία απόφαση που θα πρέπει προσεκτικά να πάρεις. Η απόδοση στο Cash out και τα χρήματα που επιστρέφει στον παίκτη μετά το κλείσιμο ενός κουπονιού μεταβάλλεται λεπτό με το λεπτό και έχει άμεση συνάρτηση με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Αν από αυτό αφαιρέσεις την γκανιότα που ορίζει ο κάθε bookmakers για τα στοιχήματά σου τότε μπορείς να σχηματίσεις εικόνα για το αν συμφέρει ή όχι να χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη δυνατότητα που σου παρέχεται στο συγκεκριμένο χρονικά σημείο.

Πλέον θα βρεις το cash out στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες. Σε κάποιες από αυτές μάλιστα έχεις τη δυνατότητα για μερικό cash out, δηλαδή την ευκαιρία να εξαργυρώσεις μέρος του πονταρίσματός σου και να αφήσεις το υπόλοιπο να τρέξει μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Βλέπεις το cash out έχει μεγάλη απήχηση στους παίκτες και οι εταιρίες σπεύδουν να το εξελίξουν όσο περισσότερο μπορούν κάνοντάς το ακόμα πιο ελκυστικό. Να τονίσω πως cash out είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί τόσο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα όσο και πριν την έναρξή του.

Υπολόγισε σωστά το cash out

Η απόφαση για το αν θα κάνεις ή όχι ένα cash out είναι κρίσιμη και θα πρέπει να γνωρίζεις αν σε συμφέρει ή όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ας δούμε ένα μικρό παράδειγμα. Έστω έχεις ποντάρει 100 € στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Τσέλσι με απόδοση πριν την έναρξη του αγώνα στο 2.00. Βρισκόμαστε στο 75ο λεπτό και η Λίβερπουλ κερδίζει 1-0. Έχεις πολλές πιθανότητες να κερδίσεις το στοίχημά σου αλλά δεν μπορείς να αισθάνεσαι ιδιαίτερα άνετα καθώς η Τσέλσι μπορεί να κάνει τη ζημιά παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο του αγώνα. Η απόδοση στον άσσο έχει κατέβει στο 1,50 και εσύ περιμένεις να κάνεις cash out στα 150 ευρώ. Λάθος μεγάλο καθώς δεν έχεις υπολογίσει τη γκανιότα που αφαιρεί ο bookmaker και στις περισσότερες των περιπτώσεων αγγίζει το 7-8%. Δηλαδή 150 € – 7% γκανιότα = 139,5 €. Τόσα σου δίνει η εταιρία για cash out και επιλέγεις αν θα τα πάρεις ή όχι ρισκάροντας μέχρι τη λήξη. Η τελική σου απόφαση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως από τα διαθέσιμα χρήματα στο ταμείο σου.

Παράγοντες που επηρεάζουν το cash out

Σε λίγα δευτερόλεπτα πρέπει να αποφασίσεις αν θα κάνεις το cash out ή θα ρισκάρεις. Σκέψεις περνάνε από το μυαλό σου και η κάθε μία έχει τη δική της βαρύτητα για να σε κάνει να πατήσεις ή όχι το κουμπί. Πολύ εύκολα θα αποφασίσεις να κάνεις εξαργύρωση ενός στοιχήματος όταν τα διαθέσιμα χρήματα στον λογαριασμό σου αρχίζουν να λιγοστεύουν. Κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι λένε στο χωριό μου και εδώ ταιριάζει γάντι. Εξίσου εύκολη η απόφαση για ένα cash out όταν θέλεις να ρίξεις τα κέρδη σου σε ένα καινούργιο στοίχημα χωρίς να χρειαστεί να προχωρήσεις σε κατάθεση. Εξαργυρώνεις, ξαναποντάρεις και συνεχίζεις το παιχνίδι σου χωρίς καθυστερήσεις. Εύκολο μεν αλλά για μένα είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε όλοι οι παίκτες στο διαδικτυακό στοίχημα.

Το Cash out δεν χρησιμοποιείται πάντα για να κερδίσεις χρήματα αλλά και για να ελαχιστοποιήσεις τις απώλειές σου. Έχεις ποντάρει βιαστικά pre-game σε ένα ματς και ξαφνικά συνειδητοποιείς πως το στοίχημά σου δεν είναι αυτό που επιθυμείς. Όσο πιο νωρίς κάνεις το cash out τόσο λιγότερα χρήματα θα χάσεις, ενδεχομένως και καθόλου ανάλογα το είδος του στοιχήματος. Τέλος μπορείς να κλείσεις ένα στοίχημα που ξεκινάει να στραβώνει. Σίγουρα θα πάρεις κάποια χρήματα πίσω και δεν θα χρειαστεί να χάσεις όλο το κεφάλαιό σου.

Σε ενδιαφέρει