Πως παίζω online στοίχημα

Η εξοικείωσή μας με το διαδίκτυο είναι πολύ μεγάλη πλέον και ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και το online στοίχημα. Η διαδικασία είναι πολύ απλή.
online stoixima

Το online στοίχημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους παίκτες και πλέον όλο και περισσότεροι το προτιμούν έναντι των επίγειων πρακτορείων. Αρχικά στο άκουσμα σε κάποιους μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα πολύπλοκο, όμως η αλήθεια είναι πως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο. Αν ξέρεις να περιηγείσαι στο ίντερνετ και μπορείς να κάνεις βασικά πράγματα (π.χ. ψώνια, κρατήσεις ξενοδοχείων κλπ.) τότε δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα.

Η ασφάλεια στο διαδικτυακό στοίχημα

Όπως είναι φυσιολογικό, αρκετός κόσμος ανησυχεί για την ασφάλειά του στο διαδίκτυο, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με χρήματα και χρεωστικές κάρτες. Βέβαια πλέον βρισκόμαστε στο 2020 όπου η ασφάλεια στο διαδίκτυο και κυρίως στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες είναι εξαιρετική. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος, ούτε για τα χρήματά σου, ούτε για τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα σου. Τα πρωτόκολλα ασφαλείας που χρησιμοποιούν οι στοιχηματικές είναι τα πιο σύγχρονα, καθώς η ασφάλεια είναι η νούμερο 1 προτεραιότητα όλων. Είσαι απολύτως ασφαλής λοιπόν, από την άνεση του σπιτιού σου να ποντάρεις στα αγαπημένα σου αθλήματα και στη συνέχεια να κάνεις πολύ απλά ανάληψη των κερδών σου.

Πώς παίζω στοίχημα στο ίντερνετ

Το θέμα όμως είναι πώς θα παίξεις στοίχημα online, τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεκινήσεις. Όπως προείπα, αν απλώς ξέρεις να χρησιμοποιείς το διαδίκτυο, δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν πρόκειται να σου πάρει παραπάνω από μερικά λεπτά. Είτε αποφασίσεις να γραφτείς στο Stoiximan, ή στη Novibet ή στην Betshop η διαδικασία είναι ίδια και δεν έχει καμία απολύτως διαφορά. Πάμε όμως να δούμε βήμα βήμα, αναλυτικά την διαδικασία.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να κάνεις την εγγραφή σου εύκολα και γρήγορα!

Βήμα 1ο – Εγγραφή στο στοιχηματικό site

Η εγγραφή σε μία νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα, δεν έχει τίποτα το διαφορετικό από την εγγραφή που κάνεις σε ένα site που πραγματοποιείς τα ψώνια σου, ή ακόμα κι από την εγγραφή που κάνεις για να δημιουργήσεις λογαριασμό email. Στη φόρμα που εμφανίζεται στην οθόνη σου θα σου ζητηθούν τα προσωπικά στοιχεία σου, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμός τηλεφώνου, email. Θα πρέπει να τα συμπληρώσεις σωστά και να μην βάλεις ψεύτικα στοιχεία, καθώς στη συνέχεια θα χρειαστεί να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου.

Μόλις τελειώσεις με την συμπλήρωση της φόρμας, συνήθως θα λάβεις ένα επιβεβαιωτικό email στον λογαριασμό σου, με το οποίο θα ολοκληρώσεις την διαδικασία και πλέον είσαι έτοιμος.

Βήμα 2ο – Ταυτοποίηση του λογαριασμού

Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό βήμα της διαδικασίας, καθώς θα πρέπει να ταυτοποιήσεις τον λογαριασμό σου, για λόγους ασφαλείας κυρίως. Θα πρέπει να φορτώσεις στην πλατφόρμα κάποια έγγραφα που θα αποδεικνύουν την ταυτότητά σου (ταυτότητα, διαβατήριο), καθώς και την διεύθυνσή σου (πρόσφατος λογαριασμός ΔΕΚΟ, τηλεφώνου κλπ). Σε μερικές περιπτώσεις, ανάλογα και τον τρόπο κατάθεσης που θα επιλέξεις, ίσως χρειαστεί και κάποιο αντίγραφο της κάρτας σου.

Βήμα 3ο – Κατάθεση

Αφού λοιπόν ολοκλήρωσες με επιτυχία τα 2 πρώτα βήματα, ήρθε η ώρα της κατάθεσης των χρημάτων. Οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες είναι ιδιαίτερα ευέλικτες και προσφέρουν πολλές εναλλακτικές μεθόδους για να “φορτώσεις” με χρήματα τον λογαριασμό σου. Μην ανησυχείς καθόλου, όλες οι μέθοδοι είναι εξίσου ασφαλείς και δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. Πάντως σε περίπτωση που συνεχίζεις κι έχεις τους ενδοιασμούς σου, η κάρτα Paysafe είναι μία πολύ καλή και αξιόπιστη επιλογή και θα την βρεις σε πολλά σημεία πώλησης γύρω σου.

Βήμα 4ο – Ανάληψη

Το τέταρτο βήμα στο online στοίχημα αφορά την ανάληψη των κερδών σου. Και σε αυτό το κομμάτι οι στοιχηματικές είναι ιδιαίτερα ευέλικτες και προσφέρουν διάφορους τρόπους για να “τραβήξεις” τα χρήματά σου. Αν κάνεις κατάθεση με κάρτα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή κάρτα για να πάρεις τα χρήματά σου. Παράλληλα, μπορείς να πραγματοποιήσεις ανάληψη ακόμα και με τραπεζική μεταφορά στον λογαριασμό σου.

Τα χρήματα μπορεί να κάνουν από λίγες ώρες έως και μια μέρα, ώσπου να εμφανιστπούν στον λογαριασμό σου, ανάλογα με τη μέθοδο ανάληψης που θα επιλέξεις! Πάντως, με  τους περισσότερους τρόπους ανάληψης τα κερδισμένα σου θα κάνουν μόνο λίγες ώρες ώσπου να φτάσουν στο προφίλ σου! 

Σε ενδιαφέρει