Στοίχημα με σκόρερ: Ποια η λογική του, πώς παίζεται και μικρά tips

Ακόμα μία επιλογή που προτιμάται όλο και περισσότερο και θεωρείται πια εμπορική είναι αυτή των σκόρερ σε μία αναμέτρηση.
stoixima scorer betmasters

Τέρμα πια τα τετριμμένα με τα σημεία, τα Over/Under, τα κόρνερ ακόμα και τις κάρτες! Φυσικά, αστειευόμαστε, αφού όλα αυτά άπτονται και στην επιλογή του κάθε παίκτη, αλλά πλέον μια αγορά που πλέον τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες επιλογές ειδικών, είναι αυτή των σκόρερ σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κάποιος να παίξει με αυτό το ειδικό είναι πάρα πολύ απλός και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο φροντιστήριο.

Βασικά Στοιχήματα

Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για στοίχημαστον σκόρερ, οι κυριότερες είναι οι παρακάτω:

Στοίχημα για τον πρώτο σκόρερ στο ματς

Σε αυτή την περίπτωση αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι απλά να μαντέψουμε σωστά τον σκόρερ, αλλά το ζητούμενο είναι ο παίκτης που είναι επιλογή να είναι αυτός που θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα. Για αυτόν τον λόγο οι αποδόσεις σε αυτό το στοίχημα είναι πιο υψηλές.

Στοίχημα για τον τελευταίο σκόρερ στο ματς

Σε ανάλογο μοτίβο με τον πρώτο σκόρερ, αυτό που μας αφορά πέρα από το προφανές που είναι το ποιος θα βάλει το γκολ, είναι αυτός που θα το βάλει να διαμορφώσει και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στοίχημα για σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή

Χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες επεξηγήσεις, σε αυτή την επιλογή δεν μας αφορά καθόλου το πότε θα σκοράρει ο «εκλεκτός» μας, απλά και μόνο να βρεθεί στη λίστα των σκόρερ. Τίποτα άλλο, για αυτό και συγκριτικά με τις άλλες δύο επιλογές, οι αποδόσεις είναι χαμηλότερες.

Δες εδώ ⇨αποδόσεις για στοίχημα σε σκόρερς

Συνδυαστικά στοιχήματα

Καθώς επιλογή «Σκόρερ» είναι όλο και πιο δημοφιλής, οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες εμπλουτίζουν συνεχώς τις επιλογές και τα ειδικά τους. Στο πλαίσιο αυτό, δεν βρίσκουμε πια απλά και μόνο τα ειδικά που αναφέραμε πιο πάνω, αλλά κι άλλες επιλογές. 

1) Να σκοράρει ο παίκτης από δύο γκολ και πάνω, που σε αυτή την περίπτωση, αν επιλέξουμε για παράδειγμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τότε θα πληρωθούμε αν και εφόσον αυτός βάλει τουλάχιστον δύο γκολ.

2) Να σκοράρει ο παίκτης χατ-τρικ, άρα ανάλογα με την προηγούμενη περίπτωση, «πληρωνόμαστε» αν η επιλογή καταφέρει να βάλει τρία γκολ.

Επιπλέον, η επιλογή του σκόρερ γίνεται πλέον και combo με τα όσα μπορεί να συμβούν σε έναν αγώνα, δηλαδή να το συνδυάσουμε με ένα πιθανό σκορ, με το Over/Under, με τον νικητή του αγώνα, ακόμα και το χρονικό σημείο που μπορεί να σημειωθεί το γκολ.

Τι πρέπει να προσέχουμε στο στοίχημα σε σκόρερ

Επειδή πάντα στο κομμάτι του στοιχήματος δεν εξαρτιόμαστε από τα ίδια μας τα χέρια, αλλά από την απόδοση άλλων προσώπων, προσπαθούμε στο παραμικρό μας ποντάρισμα να μειώνουμε τις πιθανότητες του ρίσκου, βάζοντας στον συλλογισμό μας διάφορα είδους δεδομένα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο για την επαλήθευση της επιλογής μας.

Διαφορά δυναμικότητας ομάδων

Αν η διαφορά των δύο ομάδων που συγκρούονται είναι μεγάλη, τότε υπάρχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες να αυξηθεί το πλήθος των σκόρερ και αυτομάτως να επιβεβαιωθεί το ποντάρισμά μας. Για παράδειγμα στο Ισπανία-Μάλτα 7-0, καταγράφηκαν επτά διαφορετικοί σκόρερ.

Φόρμα του παίκτη

Σε αυτή την περίπτωση τσεκάρουμε τις τελευταίες επιδόσεις του ποδοσφαιριστή που έχουμε εμπιστευθεί κι εφόσον είναι σε καλή κατάσταση, μπορούμε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Εκτελεστής στατικών φάσεων

Φάουλ, πέναλτι παίζουν κανονικά στο παιχνίδι και μπορούμε να τα συμπεριλάβουμε κι αυτά στη σκέψη μας

Άλλα δεδομένα

Σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν στο… παιχνίδι διάφοροι άλλοι παράγοντες, όπως αν ένας παίκτης αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, αν έχει οίστρο κατά το παρελθόν κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο κι άλλες τέτοιες συνθήκες που παίζουν ρόλο σε έναν ζωντανό οργανισμό όπως είναι το ποδόσφαιρο.

Σε ενδιαφέρει