Στοίχημα και Live Streaming

Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει πλέον το διαδικτυακό στοίχημα, αφού οι υπηρεσίες αυξάνονται διαρκώς.
live streaming

Μπορεί να ονομάζεται «διαδικτυακό στοίχημα», αλλά πλέον το στοίχημα είναι απλά η βασική υπηρεσία που προσφέρεται, μέσω της οποίας κινούνται πάρα πολλά πράγματα. Μία από τις κορυφαίες δυνατότητες που δίνεται πλέον από σημαντικό αριθμό νόμιμων στοιχηματικών πλατφορμών είναι το Live Streaming.

Μέσω αυτού ο παίκτης μπορεί να βλέπει ζωντανά και χωρίς κάποιο έξτρα κόστος μερικά από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα και όχι μόνο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αποκτώντας πλέον και το όπλο της εικόνας στο πλευρό του. Ωστόσο, υπάρχουν και οι περιπτώσεις ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται τόσο για το στοίχημα και απλά ανοίγουν έναν λογαριασμό για να μπορούν να δουν με ελάχιστο κόστος αθλητικά γεγονότα, που σε άλλες περιπτώσεις θα έπρεπε να πληρώσουν πολλά λεφτά σε συνδρομητικές πλατφόρμες.

Πού επηρεάζεται το στοίχημα από το Live Streaming;

Πλέον, ο παίκτης μπορεί, έχοντας το όπλο της εικόνας και κυρίως της δικής του κρίσης να δει έναν αγώνα και εφόσον το θελήσει να ποντάρει σε αυτόν, μαντεύοντας το τι μπορεί να συμβεί. Για παράδειγμα, αν το φαβορί σε μία αναμέτρηση έχει κλείσει την αντίπαλη ομάδα και πιέζει για το γκολ, μπορεί να ποντάρει το ανάλογο στοίχημα ή ακόμα και τα κόρνερ, τον σκόρερ ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί, βάσει αυτών που βλέπει ο ίδιος.

Επιπλέον, στο μπάσκετ που είναι το δεύτερο δημοφιλέστερο άθλημα στη χώρα μας, μπορεί κάποιος να προβλέψει μια ανατροπή ή βάσει του ρυθμού του αγώνα αν θα προκύψει ένα Over ή Under συγκεκριμένο αριθμό πόντων.

Πού παίζει το Live Streaming;

Bet365 και Stoiximan διαθέτουν αυτή τη στιγμή το πιο ισχυρό live streaming, από άποψη γκάμας αθλημάτων και γεγονότων, αλλά με σταθερά βήματα κι άλλες εταιρείες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι, όπως η Betshop, η Novibet, η Bwin κλπ.

Όσο για τα πρωταθλήματα που παρέχονται σε απευθείας μετάδοση είναι κυρίως αυτά της Πριμέρα Ντιβιζιόν, Μπουντεσλίγκα, Σέριε Α, Λιγκ 1 (Γαλλία), ενώ στο μπάσκετ υπάρχει και η Ευρωλίγκα στο πρόγραμμα, αλλά και το NBA για τους… ξενύχτες.

Τι απαιτείται για το Live Streaming;

Πέρα από τα προφανή, που είναι η σύνδεση στο Ίντερνετ και η εγγραφή σε μία νόμιμη στοιχηματική πλατφόρμα, πρέπει να ελέγξετε ότι η εταιρεία που επιθυμείτε, διαθέτει την υπηρεσία του Live Streaming.

Σε άλλες στοιχηματικές απαιτείται απλά η εγγραφή, σε άλλες μια ελάχιστη κατάθεση, ενώ σε πιο… απαιτητικές περιπτώσεις, χρειάζεται ένα στοίχημα τις τελευταίες 24 ώρες ή ένα ανοιχτό στοίχημα.

Σε ενδιαφέρει