Live Betting: Tι πρέπει να προσέχουμε

O live στοιχηματισμός κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος όσο περνούν τα χρόνια, όμως κρύβει και αυτός τους κινδύνους του.
Live Betting: Tι πρέπει να προσέχουμε

Το live στοίχημα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας μέσω των διάφορων νόμιμων ιστοσελίδων στοιχήματος. Είναι κατά κάποιο τρόπο η εξέλιξη του παραδοσιακού στοιχήματος και κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος όσο περνούν τα χρόνια. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πιο άμεσο, είναι προσαρμοσμένο στις πραγματικές συνθήκες ενός γεγονότος και επιπλέον γιατί γεννάει “ευκαιρίες” στους παίκτες που δεν τις έχουν με έναν pre game στοιχηματισμό.

Παρ’ όλα αυτά, ο ζωντανός στοιχηματισμός έχει και αρκετά πράγματα, στα οποία οι παίκτες πρέπει να δώσουν προσοχή, ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεων και κατ’ επέκταση εκτεθειμένοι.

Μελέτη των αποδόσεων

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τις αποδόσεις πριν τον αγώνα που θέλουμε να ασχοληθούμε ζωντανά. Να ξέρουμε πχ. ποιο είναι το φαβορί και πως ανταποκρίνονται οι αλλαγές αποδόσεων μέσα στην εξέλιξη του αγώνα. Έτσι μόνο θα είμαστε σίγουροι πως οι επιλογές μας έχουν νόημα και αξίζουν το ποντάρισμά μας.

Κατάσταση/ Ψυχολογία ομάδων

Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας είναι η γνώση του τρόπου αντίδρασης μιας ομάδας πχ όταν δέχεται ένα γκολ ή όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Με αυτήν την πληροφορία μπορούμε να να οργανώσουμε καλύτερα τις σκέψεις μας και να καταλήξουμε στην πιο συμφέρουσα επιλογή σε ένα συγκεκριμένο σημείο του αγώνα.

Όχι γρήγορα συμπεράσματα

Ένα καλό πεντάλεπτο ή και λίγο παραπάνω διάστημα καλής απόδοσης μιας ομάδας δεν πρέπει να είναι ενδεικτικό για το τι θα ακολουθήσει πραγματικά. Μπορεί πχ να δούμε εκείνη τη στιγμή μια ομάδα να πιέζει και να παίζει καλά, να βιαζόμαστε να την ποντάρουμε μη χάσουμε την ευκαιρία και στα επόμενα λεπτά η εικόνα του ματς να αλλάζει δραματικά, με την “ομαδάρα μας” να δέχεται γκολ και εμάς να χάνουμε το ποντάρισμα για τη βιασύνη μας.

Πλάνο πριν το ποντάρισμα

Όταν έχουμε να ποντάρουμε ζωντανά σε έναν αγώνα, καλό είναι να έχουμε σκεφτεί από πριν πως θα κυλήσει αυτός. Αν η ζωντανή ροή συνάδει με το πλάνο μας, τότε αυτό μας δίνει την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση να ποντάρουμε πιο εύκολα αυτό που θέλουμε.

Ευελιξία κατά τη διάρκεια

Τέλος, θα πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα μέσω της τριβής με το αντικείμενο και της μελέτης να μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία μας αν κάτι… στραβώσει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Αυτό μπορεί να είναι πχ. μια κόκκινη κάρτα, ένας τραυματισμός σημαντικού παίκτη, μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε την κατάσταση και να πάρουμε την απόφαση που θα μας ευνοήσει.

Σε ενδιαφέρει