Οριστικό τέλος σε League 1 και League 2

Ακόμα δύο πρωταθλήματα κατεβάζουν οριστικά τα "ρολά" λόγω της πανδημίας.

Χθες το βράδυ (09/06) έγινε σύσκεψη ανάμεσα στις ομάδες και την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας για το μέλλον των League 1 και League 2. Τελικά πάρθηκε η απόφαση να ρίξουν οριστικά αυλαία τα δύο πρωταθλήματα του Νησιού.

League 1

Πρωταθλήτρια σύμφωνα με την απόφαση αναδείχθηκε η ομάδα της Κόβεντρι, η οποία παίρνει και την απευθείας άνοδο στην Championship μαζί με τη Ρόδεραμ που τερμάτισε στη 2η θέση. Γουίκομ, Πόρτσμουθ, Όξφορντ και Φλίτγουντ Τάουν θα πάρουν μέρος στα playoffs ανόδου, ωστόσο αναμένονται νέες ανακοινώσεις για την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων. Σε αντίθεση με τις προαναφερθείσες ομάδες, οι Τρανμίρ, Σάουθεντ και Μπόλτον τερμάτισαν στις 3 τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ως εκ τούτου θα αγωνίζονται στη League 2 την επόμενη σεζόν.

League 2

Η Σουίντον αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη League 2 και μαζί με τις Κρου και Πλίμουθ που τερμάτισαν στην πρώτη τριάδα, θα πάρουν την απευθείας άνοδο για το πρωτάθλημα της League 1. Το τέταρτο εισιτήριο της ανόδου θα κριθεί σε playoffs ανάμεσα στις Κόλτσεστερ, Έξετερ, Νορθάμπτον και Τσέλτεναμ. Στα του υποβιβασμού τώρα, εδώ τα πράγματα είναι αρκετά πιο σύνθετα. Η ομάδα του τερμάτισε τελευταία είναι η Στίβενεϊτζ, ωστόσο υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα για τη Μάκλσφιλντ, η οποία κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών. Σε αυτή την περίπτωση, θα υποβιβαστεί η Μάκλσφιλντ, οπότε βρισκόμαστε εν αναμονή των αποφάσεων.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια