Σκέψεις για Εμπαπέ στη Λίβερπουλ

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για μεταγραφολογία, όμως η Λίβερπουλ φαίνεται αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα!
mbappe league one

Ο Σαντιό Μανέ τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Λίβερπουλ και ειδικά φέτος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Κλοπ. Όπως είναι λοιπόν φυσικό οι εμφανίσεις τους δεν άφησαν αδιάφορες τις έτερες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Το ρεπορτάζ θέλει τον Ζιντάν να βλέπει πολύ ζεστά το ενδεχόμενο ο Σενεγαλέζος να γίνει κάτοικος Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως αυτό δεν είναι η μεγάλη είδηση.

Η είδηση που προκύπτει αφορά τη Λίβερπουλ και τον αντικαταστάτη του Σενεγαλέζου φορ. Σύμφωνα λοιπόν με πηγές, οι Κόκκινοι σε περίπτωση που προχωρήσει το deal με τον Μανέ, φέρεται να σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η αλήθεια είναι πως το όνομα του Γάλλου είχε ακουστεί στο παρελθόν και για τη Ρεάλ, όμως πλέον φαίνεται πως η Λίβερπουλ είναι αποφασισμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δελεάσει τον νεαρό άσο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει παίκτες για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και ο Μανέ είναι ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, ενώ ο Σενεγαλέζος φαίνεται πως αρέσει πολύ και στον Ζιντάν και δείχνει να είναι από τα φαβορί. Έχουν επίσης ακουστεί τα ονόματα των Χάαλαντ, ο οποίος στα λίγα παιχνίδια που προλάβαμε να τον απολαύσουμε με την Ντόρτμουντ έβγαλε μάτια, και Σάντσο που επίσης αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ.

Σε ενδιαφέρει