Πήρε τη… ρεβάνς ο ΠΑΟΚ!

Ο δικέφαλος επικράτησε 2-0 επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, αποκτώντας σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
paok pao

Aντίδραση έβγαλε ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα του στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή, επικρατώντας με το ίδιο σκορ (2-0) επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Έτσι, οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέκτησαν καθαρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της Αθήνας. Τα γκολ για το δικέφαλο πέτυχαν ο Βιερϊνια με αμφισβητούμενο πέναλτι και ο Βαρέλα με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, όμως το “τριφύλλι” ήταν αρκετά ανταγωνιστικό στο πρώτο ημίχρονο και ισορρόπησε σταδιακά το ρυθμό. Τελικά, κόντρα στη ροή ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πέλκα από τον Ινσούα και ο Βιεϊρίνια το μετέτρεψε σε γκολ στο 34′. 

Το γκολ απελευθέρωσε τους παίκτες του Φερέιρα, οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκαν πολύ καλύτεροι, πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες μέχρι ο Βαρέλα στο 71′ με κεφαλιά να κάνει το 2-0. Στη συνέχεια, ο Λάμπρου έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να κάνει το 3-0, όμως ο Διούδης με πολύ καλές επεμβάσεις κράτησε την ομάδα του στο κόλπο της πρόκρισης.

Σε ενδιαφέρει