Ανακοίνωσε Μορ ο Ολυμπιακός

Ακόμα μία μεταγραφή ανακοίνωσε τα ξημερώματα η διοίκηση του Ολυμπιακού.
emre mor olympiakos

Σε ακόμα μία μεταγραφή προχώρησε ο Ολυμπιακός την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Μετά την μεταγραφή  του Βραζιλιάνου μέσου Καφού για 3,5 χρόνια, ήρθε και η απόκτηση του 23χρονου Τούρκου μεσοεπιθετικού Εμρέ Μορ. Ο νεαρός παίκτης αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τη Θέλτα μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως υπάρχει και η οψιόν αγοράς έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ. Πηγές μάλιστα της ισπανικής ομάδας, αναφέρουν πως η οψιόν το καλοκαίρι είναι “υποχρεωτική” για τους Πειραιώτες.####

Ο Εμρέ Μορ γεννήθηκε το 1997 στη Δανία κι έχει τουρκική υπηκοότητα. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού και στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί στις Νόρτζελαντ, Ντόρτμουντ, Θέλτα και Γαλατασαράι.

Ο νεαρός Τούρκος το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Γαλατασαράι, όμως δεν είχε τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής κι έτσι ο δανεισμός του έληξε. Οι Πειραιώτες που παρακολουθούν στενά τον παίκτη τον τελευταίο χρόνο, επωφελήθηκαν αυτής της εξέλιξης κι έσπευσαν να τον κάνουν δικό τους, ντύνοντάς τον στα ερυθρόλευκα.

Σε ενδιαφέρει