Δεν έχει αντίπαλο η Λίβερπουλ!

Πέρασε και από την έδρα της Γουέστ Χαμ, διευρύνοντας το αήττητο σερί της και παράλληλα αύξησε κι άλλο τη διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι.
westham liverpool

Μόνο με.. αυτοκτονία χάνεται (και) αυτός ο τίτλος για τη Λίβερπουλ, η οποία για άλλη μια φορά έδειξε πως δεν έχει αντίπαλο φέτος στην Αγγλία.

Νωρίτερα, οι “κόκκινοι”  πέρασαν με 2-0 και από την έδρα της Γουέστ Χαμ σε εξ αναβολής αναμέτρηση, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά τους από τους δεύτερους “πολίτες” στο +19! 

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς… σφυροκοπώντας τα “σφυρια”, τα οποία υποχρεώθηκαν σε παθητικό ρόλο. Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Σαλάχ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 52’ μετά από ατομική προσπάθεια του Σαλάχ, ο οποίος έκανε άνω κάτω την άμυνα των γηπεδούχων, έστρωσε στον Τσάμπερλεϊν, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και να κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο της.

Στη συνέχεια, οι Λονδρέζοι πίεσαν, έχασαν κάποιες ευκαιρίες (μεγαλύτερη στο 71’), ενώ και ο Σαλάχ είχε δοκάρι στο 77’. Τελικά το σκορ έμεινε εκεί, βυθίζοντας τους γηπεδούχους και στέλνοντας πιο ψηλά τους φιλοξενούμενους.

Σε ενδιαφέρει