Εκτέθηκε από την άμυνά του ο Ολυμπιακός

Ακόμα μία δύσκολη βραδιά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πρέπει να διαχειριστεί και την νέα ήττα του.
olympiakos htta baskonia

Η Μπασκόνια απόψε στην Βικτόρια έσπασε την αρνητική παράδοση που είχε κόντρα στον Ολυμπιακό και πήρε μεγάλη νίκη με 82-66. Η ομάδα του Κεμζούρα παρουσιάστηκε για ακόμα ένα παιχνίδι κατώτερη των περιστάσεων και μοιραία γνώρισε την ήττα από τους Ισπανούς. Ολοκληρώθηκε έτσι η 4η αγωνιστική της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να έχει ρεκόρ 1-3 και να πηγαίνει στη διαβολοβδομάδα με πίεση στις πλάτες του.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν απογοητευτικός απόψε, όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν και καλός. Οι ερυθρόλευκοι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους για ακόμα ένα παιχνίδι. Τα προβλήματα συνεχίζονται στο κόκκινο στρατόπεδο, με κάποιους παίκτες να είναι προς τον δρόμο της εξόδου, ενώ έχουν προαναγγελθεί νέες αφίξεις και προσθήκες στην ομάδα.

Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, με τον Σενγκέλια να κάνει πάρτι, πετυχαίνοντας μάλιστα ρεκόρ καριέρας στην Euroleague με 25 πόντους. Η Μπασκόνια κυριάρχησε μέσα στην ρακέτα, κερδίζοντας κατά κράτος τους Πειραιώτες και στον τομέα των ριμπάουντ με 51-31. Η ομάδα του Περάσοβιτς έπαιξε καλό μπάσκετ, χτύπησε στις αδυναμίες του αντιπάλου κι έκανε πλέον το 2-2, εκμεταλλευόμενη το πρώτο φετινό της εντός έδρας παιχνίδι για τον θεσμό.

Για τον Ολυμπιακό ξεχώρισε ο Πολ που σημείωσε 15 πόντους, ενώ πάλεψαν μαζί του οι Σπανούλης και Τσέρι που πέτυχαν από 10 πόντους. Επιθετικά βοήθησε και ο Ρούμπιτ με τους 10 πόντους του, όμως στην άμυνα ο Σενγκέλια τον εξέθεσε πάρα πολλές φορές. Τα πράγματα πλέον είναι ζόρικα, καθώς όπως προανέφερα ακολουθεί διαβολοβδομάδα με 2 παιχνίδια κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι.

Σε ενδιαφέρει