Κεμζούρα μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ολυμπιακό

Μονιμοποιήθηκε ο Λιθουανός τεχνικός, που θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.
Κεμζούρα μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως ο Κεστούτις Κεμζούρα θα παραμείνει στον πάγκο των ερυθρολεύκων και θα γίνει ο πρώτος προπονητής της ομάδας, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Λιθουανός ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ και προβιβάστηκε στη θέση του πρώτου προπονητή μετά την φυγή του Αμερικανού από την ομάδα. Τελικά οι διοικούντες αποφάσισαν να τον εμπιστευτούν και να του προσφέρουν συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Κεμζούρα πάντως σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Ζενίτ δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται φρεσκάρισμα και νέα πρόσωπα κι αυτό αναμένεται να γίνει από την διοίκηση της ομάδας. Ήδη γίνονται κουβέντες ότι κάποιοι παίκτες είναι προς αποχώρηση, όμως μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Λιθουανός τεχνικός.

Ο Κεμζούρα από την μέρα που ανέλαβε έχει ρεκόρ 1-1 στην Ευρωλίγκα. Εντυπωσίασε η ομάδα στο ντεμπούτο του κόντρα στη Βαλένθια, όμως προβλημάτισε πολύ κόντρα στην πρωτάρα της διοργάνωσης Ζενίτ. Το επόμενο παιχνίδι των ερυθρολεύκων για την Ευρωλίγκα είναι την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στην Μπασκόνια.

Σε ενδιαφέρει