Λύγισε στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός των 10 παικτών

Με άδεια χέρια γυρίζει από το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς αν και προηγήθηκε με γκολ του Σεμέδο στο πρώτο ημίχρονο, ηττήθηκε τελικά 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα. Αποβλήθηκε ο Μπενζιά στο 58’.
osfp

Την πρώτη του στη φετινή σεζόν υπέστη ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς λύγισε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα με 3-1, αν και προηγήθηκε με γκολ του Σεμέδο στο 37’. Μεγάλο ρόλο στην ανατροπή της κατάστασης έπαιξε η αποβολή του Μπενζιά στο 58’, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μασούρα, ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή, αν και ο γκολκίπερ του Αστέρα, Μπόργιαν, έκανε πολύ σημαντικό λάθος στη φάση.

Ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ο Μπενζιά με εντελώς αχρείαστο φάουλ στο κέντρο του γηπέδου είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν την αυτοπεποίθησή τους και στο 62’ ο Βούλιτς με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 86’ ο Μεριά έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του και ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε γι’ αυτό, καθώς με κεφαλιές των Μιλούνοβιτς (87’) και Μποάκιε (90’) διαμορφώθηκε το τελικό σκορ της ήττας του.

Στα άλλα ματς, ξεχώρισε η επιβλητική νίκη της Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Τότεναμ με 7-2, ματς το οποίο είναι για τον όμιλο του Ολυμπιακού.

Τα αποτελέσματα:

1ος όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπριζ 2-2
Γαλατασαράι-Παρί Σεν Ζερμέν 0-1

2ος όμιλος

Τότεναμ-Μπάγερν Μονάχου 2-7
Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός 3-1

3ος όμιλος

Αταλάντα-Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-2
Μάντσεστερ Σίτι-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-0

4ος όμιλος

Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2
Γιουβέντους-Μπάγερ Λεβερκούζεν 3-0

Σε ενδιαφέρει