Θα πάρει η Λίβερπουλ Champions και Premier League;

Η Λϊβερπουλ βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League, ενώ προηγείται στην Premier League; Μπορεί να πάρει και τα δύο τρόπαια;
liverpool

Η Λίβερπουλ αντέχει ως τώρα, να βάζει δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Στο δίλημμα που όλοι βάζουν στον Κλοπ, μεταξύ του Champions League και της Premier League, ο Γερμανός απαντάει… και τα δύο. 

Στην Premier League, οι “κόκκινοι” προηγούνται στη βαθμολογία, όμως η κατάκτηση το πρωταθλήματος δεν είναι στο χέρι της. Κι αυτό, γιατί ενώ έχουν δύο πόντους περισσότερους από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχουν και ένα ματς παραπάνω. Οπότε, αν η Σίτι κάνει το τέσσερα στα τέσσερα, ότι και να κάνει η Λίβερπουλ, δεν μπορεί να το πάρει. Αξίζει να δούμε το πρόγραμμα των δύο μεγάλων αντιπάλων, έως το τέλος του αγγλικού πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Χάντερσφιλντ (εντός), Νιούκαστλ (εκτός), Γουλβς (εντός).

Μάντσεστερ Σίτι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), Μπέρνλι (εκτός), Λέστερ (εντός), Μπράιτον (εκτός).

Θυμίζουμε πως η Λίβερπουλ έχει κατακτήσει συνολικά 18 πρωταθλήματα, αλλά το τελευταίο ήταν στο μακρινό 1990.

Στο Champions League, η ομάδα πέταξε έξω την Μπάγερν στους δεκάξι, ενώ στους οκτώ προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση επί της Πόρτο. Η Λϊβερπουλ έχει πάρει πέντε κύπελλα πρωταθλητριών στην ιστορία της, με τελευταίο αυτό της Κωνσταντινούπολης, όπου κανείς δεν το ξεχνάει. Ήταν αυτό που ενώ έχανε με 3-0 από τη Μίλαν στο ημίχρονο, γύρισε το ματς στην επανάληψη σε 3-3 και πήρε το τρόπαιο στα πέναλτι. 

Αντίπαλος στα ημιτελικά είναι η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Βαλβέρδε είναι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης και η Λίβερπουλ θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της για να πάρει το κύπελλο.

Το ενδεχόμενο να πάρει η Λίβερπουλ το Champions League πληρώνει επί 3,25. Όμως υπάρχει και ένα ειδικό στοίχημα, που πληρώνει επί 8,00, το ενδεχόμενο να πάρει η Λίβερπουλ τόσο το Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και το πρωτάθλημα στην Αγγλία.

Το πιστεύεις; Δες τις αποδόσεις (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Σε ενδιαφέρει