Λονδρέζικη υπόθεση το Europa League

Οι Τσέλσι και Άρσεναλ είναι τα φαβορί για να πάρουν το φετινό Europa League.
Λονδρέζικη υπόθεση το Europa League

Μετά τους πρώτους αγώνες στην προημιτελική φάση του Europa League, έχουν διαμορφωθεί εκ νέου τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Τσέλσι ήταν ούτως ή άλλως το φαβορί στο ζευγάρι με τη Σλάβια, αλλά μετά και τη νίκη της με 1-0 στην Πράγα, έγινε και το φαβορί συνολικά στη διοργάνωση. Η ομάδα του Σάρι προσφέρεται με 2,50 για να πάρει το τρόπαιο. Το κίνητρο της αγγλικής ομάδας δεν είναι μόνο να κατακτήσει μια κούπα, αλλά και το οτι με αυτό τον τρόπο, θα εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο Champions League. Γιατί μέσω της τελικής κατάταξης στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτό είναι πολύ δύσκολο.

Η Άρσεναλ επικράτησε 2-0 της Νάπολι και έχει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τι έχουν κάνει οι “κανονιέρηδες” στις προηγούμενες φάσεις. Τόσο κόντρα στην ΜΠΑΤΕ όσο και κατά της Ρεν έχασαν τα παιχνίδια μακριά από την έδρα τους, με 1-0 και 3-1 αντίστοιχα. Και σίγουρα, η Νάπολι είναι καλύτερη από τις δύο που προαναφέρθηκαν. Η ομάδα του Έμερι πληρώνει επί 3,25.

Με το ενάμιση πόδι στους τέσσερις είναι η Βαλένθια, αφού κέρδισε 3-1 εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ. Πλέον, οι “νυχτερίδες” είναι τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, με απόδοση 6,00.

H Μπενφίκα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, κερδίζοντας με 4-2 στην Πορτογαλία. Όμως, τα δύο γκολ που έβαλε η γερμανική ομάδα, τις δίνουν ελπίδες για τη ρεβάνς, με δεδομένο πως μέσα εκεί παίζει εξαιρετικά φέτος. Οι “αετοί” της Λισαβόνας δίνουν 7,00 για να το πάρουν.

Από κει και πέρα, οι Νάπολι, Βιγιαρεάλ, Άιντραχτ και Σλάβια πληρώνουν από 16,00 έως 151,00.

Οι ρεβάνς που θα ξεκαθαρίσουν και ποιες ομάδες θα περάσουν στους τέσσερις της διοργάνωσης, θα γίνουν σε λίγες μέρες, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως ο τελικός φέτος θα γίνει στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Το διασταύρωμα στους τέσσερις έχει ως εξής: Νικητής Σλάβια – Τσέλσι vs Νικητής Μπενφίκα – Άιντραχτ και Νικητής Νάπολι – Άρσεναλ vs Νικητής Βιγιαρεάλ – Βαλένθια.

Δες τις αποδόσεις για το νικητή του Europa League και επέλεξε (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!

Σε ενδιαφέρει