La Casa De Papel: Επιστρέφει με τον 3ο κύκλο

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη μέσα στο 2018, αναμένεται να συνεχιστεί στην τρέχουσα χρονιά.
casa papel teaser

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το πότε θα αρχίσει ο τρίτος κύκλος του Casa De Papel, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αυτό θα γίνει μέσα στο 2019. Έτσι, ο “προφεσόρ”, ο Ντένβερ, η Τόκιο, ο Ελσίνκι και οι άλλοι “ήρωες” της μεγάλης ληστείας, θα επιστρέψουν στις οθόνες μας, με νέες περιπέτειες.

Θυμίζουμε (ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SPOILER ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ) πως ο δεύτερος κύκλος τέλειωσε με τους ληστές να έχουν πάρει τα χρήματα και να εξαφανίζονται χωρίς να τους συλλάβει η αστυνομία. Μάλιστα, η Ρακέλ, αρκετούς μήνες μετά, βρίσκει τον “Προφεσόρ” σε κάποιο τροπικό παράδεισο και όλα φαίνονται να κυλούν ιδανικά.

Στο teaser trailer για την 3η σεζόν, εμφανίζονται όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της σειράς να διαβάζουν το σενάριο, αλλά στο τέλος του βίντεου έρχεται μια μεγάλη έκπληξη. Εμφανίζεται ο “Berlin”, ο οποίος φαίνεται να πεθαίνει στο τέλος τους δεύτερου κύκλου. Ή μήπως όχι;

Φυσικά, όπως και για την άλλη μεγάλη σειρά που περιμένει να δει όλος ο κόσμος, το Game Of Thrones, έχουν βγει ειδικά στοιχήματα. Μερικά από αυτά είναι:

“Είναι ο Berlin ο μεγάλος αδερφός του Προφεσόρ”;

“Θα συναντήσει η Ναϊρόμπι το γιο της”;

“Θα παντρευτεί η Ρακέλ με τον Προφεσόρ”;

“Ποιο θα είναι το φύλλο του παιδιού της Μόνικα”;

“Ποιος χαρακτήρας θα συλληφθεί πρώτος”;

Δες όλες τις αποδόσεις για το Casa De Papel (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει