Πάρτι κάθε μέρα στο betmasters.gr

Ακόμα μία μέρα, ακόμα και την Τρίτη, το betmasters.gr κατάφερε να βγάλει από τη μύγα ξύγκι και να βγάλει κέρδος!
HBPVKZHRENDLGJBCOCZRWCU

Στο betmasters.gr αποδεικνύεται ότι δεν παίζουν ρόλο οι μέρες, καθώς ακόμα και σε ένα «φτωχό» πρόγραμμα, οι tipsters κατάφεραν να προσφέρουν προτάσεις οι οποίες αποδείχθηκαν απόλυτα πετυχημένες.

Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία αποτέλεσαν τα πεδία βολής τους και όσοι τους εμπιστεύτηκαν έκανα τελικά πάρα πολύ καλά.

Το απόλυτο έκανε ο Mikros Guru, καθώς προέβλεψε πολύ εύστοχα τη νίκη της Μπορντό έστω και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στην έδρα της Ανζέ και επιβεβαιώθηκε το διπλό απόδοσης 3,14 ενώ πάρα πολύ χαλαρά έπιασε το αμφίσκορο (GG) στο ματς της Μπλάκμπερν κόντρα στη Νιούκαστλ, αφού στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη στο 2 – 2.

Σε εξαιρετική φόρμα συνεχίζει και ο Wise καθώς επίσης κοίταξε πολύ σωστά προς τα… δεξιά στο ματς της Ανζέ κόντρα στην Μπορντό (Χ2) ενώ σούπερ αποδείχθηκε το combo 1 & UNDER 3,5 στο ματς της Βαλένθια κόντρα στη Σπόρτινγκ Χιχόν σε απόδοση 2,12. Τελικό αποτέλεσμα 3 – 0 με το τελευταίο γκολ να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις.

Παρά το γεγονός ότι η Μπλάκμπερν του χάλασε το απόλυτο, ο Pavlokous έκλεισε επίσης με κέρδος με το άνετο Under 2,5 στην αναμέτρηση της Λούτον κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ σε απόδοση 1,81 και με το επίσης πολύ άνετο Over 2,5 στο ματς της Στόουκ κόντρα στη Σριούσμπερι που ολοκληρώθηκε στο 2 – 3.

Δείτε τις προτάσεις όλων των tipsters του betmasters.gr

Σε ενδιαφέρει