Το μεγάλο λάθος στις αποδόσεις του Τσάμπιονς Λιγκ

Ψάξαμε εξονυχιστικά τις εταιρίες και ανακαλύψαμε ένα τεράστιο λάθος στις αποδόσεις όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.
uefa champions league

Τα αποτελέσματα των πρώτων ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν αναγκάσει τις στοιχηματικές ιστοσελίδες να φράξουν ή να προσφέρουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα τις προκρίσεις για Ρεάλ και Λίβερπουλ. Χαρακτηριστικό είναι πως στην BetShop η πρόκριση της Ρεάλ προσφέρεται στο 1.23 και αυτή της Λίβερπουλ στο 1.07, ενώ ο Stoiximan έχει ανοίξει για ζευγάρι τελικού το Ρεάλ – Λίβερπουλ στο 1.17.

Επειδή ως γνωστόν το στοίχημα είναι απόδοση προσωπικά θα ρισκάρω ποντάροντας στο ζευγάρι τελικού Μπάγερν & Λίβερπουλ, το οποίο προσφέρει ο Stoiximan στο 6.00. Εχει γίνει ξεκάθαρο λάθος στη εν λόγω επιλογή και θα εξηγήσω τον λόγο.

Η συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα προσφέρει απόψε την Μπάγερν για να προκριθεί στο 3.55 και αύριο τη Λίβερπουλ στο 1.05. Αν τα παίξουμε δυάδα δεν ξεπερνάμε ούτε το 4.00 ως συνολική απόδοση. Αν όμως τα ποντάρουμε μέσω της επιλογής «Ζευγάρι Τελικού» που βρίσκουμε στα ειδικά στοιχήματα προσφέρεται στο 6.00.

Με λίγα λόγια κάποιος μπορεί να ποντάρει το ίδιο ουσιαστικά στοίχημα σε πολύ καλύτερη απόδοση με ένα  ξεκάθαρα πανεύκολο τρόπο. Εμείς είμαστε εδώ για να σας δείξουμε τον δρόμο. Η επιλογή δική σας…

Σε ενδιαφέρει