Κέβιν Μιραλάς σε στηρίζει ο Πειραιάς!

Ντέρμπι τίτλου έρχεται. Ο Μιραλάς συγκεντρώνει τις περισσότερες ελπίδες (κι απαιτήσεις) από τον κόσμο του Ολυμπιακού για την επιτυχία της ομάδας. Έχουν δίκιο ή όχι; Ας το δούμε λίγο στοιχηματικά.
mirallas

Ντέρμπι έχουμε μπροστά μας. Και τι ντέρμπι. Ντέρμπι τίτλου. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” και με νίκη οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να πάρουν σαφές προβάδισμα για το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ χρειάζεται κι αυτή να κάνει την υπέρβαση της, παίρνοντας αποτέλεσμα σ’ ένα γήπεδο που τελευταία φορά έφυγαν νικητές (για το πρωτάθλημα) το 2010 με τα δυο γκολ του Νάτσο Σκόκο!

Ας μπούμε όμως στο “ζουμί” της υπόθεσης. Ο Ολυμπιακός με τον Γκαρσία προσπαθεί ν’ αλλάξει “ταχύτητα” και ο άνθρωπος που όλοι στον Πειραιά στηρίζουν πολλά, είναι αναμφίβολα, ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός, επέστρεψε στο “λιμάνι”, όπου αγαπήθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια. Μήπως ήρθε η ώρα ν’ αναλάβει δράση;

Ο Μιραλάς έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένας επιθετικογενής ποδοσφαιριστής για να κάνει την διαφορά στην Ελλάδα. Ταχύτητα, αξιοπιστία στο “ένας μ’ έναν” και τελείωμα μετά από ντρίμπλα. Σπάνιος συνδυασμός που η αλήθεια είναι δε συναντάμε συχνά τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. 

Στοιχηματικά, πρέπει ν’ αρχίσει να μας απασχολεί ο Βέλγος, αρκετά σοβαρά. Δυο ειδικά στοιχήματα που πρέπει να κοιτάξουμε έχουν ως επίκεντρο τον σταρ του Ολυμπιακού. Το πρώτο και αρκετά δελεαστικό είναι το γεγονός να σκοράρει ο Μιραλάς και στα τρια ντέρμπι του δεύτερου γύρου. Με ΑΕΚ, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Δεν το λες κι εύκολο, αλλά με δεδομένο πως τα δυο από τα τρια είναι στο Φάληρο, δίνεις αρκετά μεγαλύτερη πιθανότητα να επιβεβαιωθεί το “10ρι” που δίνεται η επιλογή αυτή.

Η άλλη, η πιο “σοφτ” επιλογή, είναι το να σκοράρει ο Μιραλάς πάνω από 3.5 γκολ (4 δηλαδή). Έχουμε μπροστά μας έντεκα ματς και θεωρώ πως με την διαφορά δυναμικότητας που έχει ο Ολυμπιακός σε σχέση με τις ομάδες κάτω από την πέμπτη θέση, ο Βέλγος μπορεί να περάσει το συγκεκριμένο όριο χωρίς να χρειαστεί να σκοράρει μακριά από το “Γ. Καραϊσκάκης”. Μοιρασμένες αποδόσεις στο 1.87.

Θες να δεις τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν το Μιραλάς και όχι μόνο; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει