Ολυμπιακός – ΑΕΚ στους οκτώ του κυπέλλου

Μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ έβγαλε η κλήρωση στα προημιτελικά του κυπέλλου. Σπουδαίο ματσάπ και το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ.
Ολυμπιακός – ΑΕΚ στους οκτώ του κυπέλλου

Δύο πολύ σημαντικά ζευγάρια ανέδειξε η κλήρωση του κυπέλλου στη φάση των οκτώ.

Όπως και τις τρεις προηγούμενες σεζόν, θα “διασταυρώσουν τα ξίφη τους” ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ. Πρώτο ματς στο Καραϊσκάκης (23, 24 ή 25/1) και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ (6,7 ή 8 Φλεβάρη). Μάλιστα, ενδιάμεσα, οι δυο τους θα κοντραριστούν και για το πρωτάθλημα στις 4/2 στο Καραϊσκάκης.

Την πρώτη χρονιά, με την ΑΕΚ στη Β’ Εθνική, ο Ολυμπιακός είχε προκριθεί στο 93′ του δεύτερου ματς στο ΟΑΚΑ, χάρη στο αμφισβητούμενο τέρμα του Χάρα. Την επόμενη χρονιά, η ΑΕΚ κέρδισε τον τελικό “καρναβάλι” με 2-1 και πέρσι, η ΑΕΚ ήταν ξανά νικήτρια και απέκλεισε τον πρωταθλητή Ελλάδας στα ημιτελικά, με αμφισβητούμενο το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης. Από τα προηγούμενα γίνεται εύκολα αντιληπτό οτι περιμένουμε τα ματς πως και πως.

Για την πρόκριση, ο Ολυμπιακός είναι φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις, αφού δίνει 1,75 το να περάσει στους τέσσερις. Με 2,10 προσφέρεται η πρόκριση της ΑΕΚ.

Το άλλο μεγάλο ζευγάρι είναι το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ. Μόλις 1,20 η πρόκριση του ΠΑΟΚ και 4,60 αυτή του Ατρομήτου.

Τα άλλα δύο ματς, είναι τα Πανιώνιος – Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα – Λάρισα. Σούπερ φαβορί οι Πανιώνιος και Γιάννενα, με απόδοση 1,20 και 1,55 αντίστοιχα. Λαμία και Λάρισα 4,60 και 2,45 αντίστοιχα.

Μετά την κλήρωση, φαβορί για να πάρει το τρόπαιο έγινε ο ΠΑΟΚ με 2,30 και στη δεύτερη θέση πέρασε ο Ολυμπιακός, με 3,50. Από κει και πέρα, 4,30 η ΑΕΚ, 20,00 ο Πανιώνιος.

Ολυμπιακός ή ΑΕΚ; Ποιος θα προκριθεί; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

 

Σε ενδιαφέρει