Παναθηναϊκή… προεδρία στη Novibet

Ποιος θα βγει μπροστά και θα σηκώσει το βάρος των χρεών και της ευθύνης του Παναθηναϊκού από δω και πέρα;
Παναθηναϊκή… προεδρία στη Novibet

«Ακέφαλος» είναι πλέον ο Παναθηναϊκός μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου περί της οριστικής αποχώρησής του από την ΠΑΕ. Η Novibet.grδεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός και σε αποκλειστικότητα ανοίγει την κατηγορία «Επόμενος Πρόεδρος» των «πρασίνων» στα Fun Bets (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Πρώτο φαβορί δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο 4.00, με τον οποίο υπήρξαν και επαφές την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν καρποφόρησαν. Πλέον, όμως μπορεί να κάνει… παιχνίδι μόνος του!

Ακολουθούν από κοντά οι πιστοί Παναθηναϊκοί και «εργάτες» της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου και Δημήτρης Σαραβάκος στο 6.00. Πάνω από τον δεκαπλασιασμό χρημάτων και συγκεκριμένα στο 11.00 προσφέρονται ο Νικόλας Πατέρας, που ήδη έχει ένα επιτυχημένο πέρασμα από την ομάδα κάνοντας το νταμπλ επί εποχής Σισέ, αλλά και ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης σε ακριβώς ίδια απόδοση. Το εντυπωσιακότερο του πράγματος, όμως, έρχεται παρακάτω, όπου σε απόδοση 21.00 βρίσκουμε τόσο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, όσο και τον… Καπετάνιο (Γιώργο Βραρδηνογιάννη). Μπορεί η μεγάλη οικογένεια να έχει δηλώσει ανοιχτά την πρόθεσή της να μην ασχοληθεί ξανά με το σύλλογο ενεργά και οι Οργανωμένοι να αντιδρούν διαρκώς και μόνο στο άκουσμά της, αλλά στη φάση που βρίσκεται η ομάδα πρέπει να βγουν μπροστά οι πραγματικοί Παναθηναϊκοί και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη τους για το σύλλογο…

Σε ενδιαφέρει