Οι ελληνικές ομάδες στη σέντρα της Ευρώπης

Οι ελληνικές ομάδες παίζουν στα προκριματικά των ευρωπαϊκών κυπέλλων και η χώρα μας χρειάζεται βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της UEFA, ώστε να έχουμε καλύτερες κληρώσεις στο μέλλον.
europa champions

Όλες οι ελληνικές ομάδες μπαίνουν αυτό το τριήμερο στη μάχη των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Πρώτος μπαίνει στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Ολλανδία. Τρεις ιστοσελίδες προσφέρουν το ματς χωρίς γκανιότα (για την επιλογή νικητής αγώνα και πριν την έναρξη του ματς). Πρόκειται για τις Stoiximan και Championsbet. Καλύτερο Χ το 3,90 του Stoiximan και καλύτερο διπλό το 6,05 της Championsbet.

Αύριο παίζει ο Ολυμπιακός, μέσα στο Καραϊσκάκης, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Μπερ Σεβά. Πιο ψηλά ο άσος του Stoiximan με 1,35, το Χ της Championsbet με 5,08 και το διπλό της Betshop με 9,75.

Στο Europa League, πρώτος χρονικά παίζει ο Παναθηναϊκός, κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης. Μεγαλύτερος άσος το 1,54 της Championsbet, καλύτερο Χ το 3,90 του Stoiximan και ψηλότερο διπλό το 7,00 της Betshop.

Δύσκολο έργο είναι αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Άλκμααρ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ολλανδία. Το καλύτερο Χ παίζεται με 5,75 στον Stoiximan ενώ το μεγαλύτερο διπλό είναι το 14,25 του Stoiximan.

Τέλος, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην πάντα δυνατή έδρα της Σεντ Ετιέν. Το διπλό της “ένωσης” πληρώνει επί 5,75 στον Stoiximan, και η ισοπαλία με 3,85 στην ίδια εταιρία. 

Σε ενδιαφέρει