Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική της Premier League με τον αγώνα Χαλ – Γουέστ Χαμ. Αναταραχή θα επικρατεί στο γήπεδο, καθώς ο ιδιοκτήτης της Χαλ δήλωσε οτι η ομάδα είναι προς πώληση. Ο Στιβ Μπρους ξέρει καλά πως το γεγονός αυτό μπορεί να επηρεάσει και την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, οπότε ζήτησε ψυχραιμία. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ασέμ Αλάμ, θέλει να πουλήσει την ομάδα γιατί η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας δεν δέχτηκε τη μετονομασία, σε Hull City Tigers. Εδώ πρέπει να τονίσουμε πως ούτε και η οπαδοί της ομάδας θέλουν αλλαγή του ονόματος, γι’ αυτό και είναι εχθρικοί προς τη διοίκηση του συλλόγου. Πάντως, η Χαλ έκανε αυτό που έπρεπε την τελευταία μέρα των μετεγγραφών, αποκτώντας τους Ραμίρες (Σαουθάμπτον), Ντιαμέ (Γουέστ Χαμ), Ερνάντες (Παλέρμο) και Μπεν Αρφά (Νιούκαστλ). Ο Σνόντγκρας είναι εκτός για τους γηπεδούχους, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπεν Αρφά, Ραμίρες, Ερνάντες και Ρόμπερτσον.
Πιθανή ενδεκάδα: Μακ Γκρέγκορ – Ντέιβις, Ντόουσον, Τσέστερ – Ελμοχαμαντί, Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Ρόμπερτσον, Ντιαμέ – Γέλαβιτς, Ινς ή Ερνάντες.
Η Γουέστ Χαμ του Αλαρντάις έχει δύο ήττες και μία νίκη στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από το εις βάρος της 3-1 από τη Σαουθάμπτον. Αυτή ήταν και η χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Αυτό που έκανε εντύπωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πως τα “σφυριά” είχαν πρόβλημα στην άμυνα, αλλά και στις στημένες φάσεις, τομείς δηλαδή που θεωρούνται ως πλεονεκτήματά της. Οι Αμαλφιτανό και Σονγκ που αποκτήθηκαν πρόσφατα, προσδίδουν ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδας, κάτι που έχει ανάγκη. Οι Νόλαν και Κάρολ είναι σίγουρα εκτός, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τζάρβις και Τζένκινσον.
Πιθανή ενδεκάδα: Ο’ Μπράιαν, Ριντ, Τόμκινς, Κρέσγουελ – Νομπλ, Κογιατέ, Σονγκ – Ντάουνινγκ, Αμαλφιτανό, Κόουλ ή Βαλένσια.
Μου αρέσει αρκετά η ενδεκάδα της Γουέστ Χαμ και θα πάω με το διπλό, ελπίζοντας να αναστατωθούν οι παίκτες της Χαλ, από την κόντρα οπαδών – διοίκησης.