Θα συνέχισει η Αϊντχόφεν το σερί;

w

Στην Ολλανδία το πιο σημαντικό ματς είναι αυτό ανάμεσα στη Τσβόλε και την Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι μετά τον ευρωπαϊκό τους αποκλεισμό από την Σπάρτα Πράγας, γνώρισαν και την πρώτη ήττα της σεζόν χάνοντας από την Μπρέντα με σκορ 3-1. Στο φινάλε των μεταγραφών έχασε τον τερματοφύλακα Μπουρ αλλά τον αντικατέστησε με τον ταλαντούχο Χαν. Το αξιοσημείωτο είναι οτι έχει σκοράρει στα δεκατέσσερα τελευταία ματς, φιλικά και επίσημα. Βασικός με το καλημέρα ο Χαν ενώ αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και θα ξεκινήσουν από τον πάγκο ο εξτρέμ Σάιμακ και ο στόπερ Φαν Ντερ Βερφ. Μακροχρόνιες οι άλλες απουσίες.
Οι γηπεδούχοι στον αντίποδα δείχνουν ασταμάτητοι καθώς μετρούν 8 σερί νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Τελευταίο τους θύμα η Φίτεσε, σε ένα παιχνίδι που έκανε ντεμπούτο ο νεοφερμένος χαφ Γκουαρδάδο (πρωην Βαλενθια). Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία.

Εκτίμηση : Πιστεύω ότι θα δούμε ένα ανοικτό ματς με φάσεις εκατέρωθεν με γκολάκια και πρώτη επιλογή το over 2,5 με απόδοση 1,5.

Επίσης σήμερα και τα εξης: Φέγενορντ- Βίλεμ, Άγιαξ – Χέρακλες, Τβέντε- Γκοου Αχεντ Ιγκλς

Σε ενδιαφέρει